100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Hoe geef je je verhuizing door aan Ziggo?

Vrijdag 25 Juni 2021 3 minuten en 10 seconden leestijd

Hoe geef je je verhuizing door aan Ziggo?

Wanneer je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk heel blij. Daarnaast komt er ook veel stres bij kijken omdat je veel moet regelen. Dan moet je ook nog eens zorgen dat je verhuizing doorkomt bij je internetprovider. Maar maak het jezelf gemakkelijk, Ziggo heeft hier de perfecte oplossing voor. Ben jij klant bij Ziggo en ga je verhuizen? Maak dan gebruik van de verhuisservice!

Wat is de Ziggo verhuisservice?

Met de Ziggo verhuisservice heb jij vanaf dag één tv en perfecte wifi op je nieuwe adres. Het mooie hiervan is dat Ziggo het voor je regelt. Hiervoor moet je uiterlijk drie dagen voor je verhuisdatum aan Ziggo je verhuizing doorgeven. Ziggo zorgt er dan voor dat je nieuwe adres klaar is voor internet en tv. Je kunt je verhuizing doorgeven in je Ziggo account. De verhuisservice kost jou als klant helemaal niets en is dus helemaal gratis. Je betaalt geen verhuis- of administratiekosten.

Wanneer je verhuist neem je je apparatuur zoals je modem en Mediabox gewoon mee naar je nieuwe huis en deze sluit je zelf aan. Lukt het niet helemaal dan kun je het online verhuisstappenplan bij Ziggo op de site volgen. Daarnaast biedt Ziggo ook installatiegarantie, zo zorg je er samen met Ziggo voor dat je wifi werkt. Heb jij ook vaste telefonie? Wanneer jij verhuist naar een adres met hetzelfde kengetal kun je je nummer gewoon behouden. Als je naar een regio met een ander kengetal verhuist krijg je een nieuw vast nummer. Dit gebeurt automatisch wanneer je je verhuizing doorgeeft.

Ga je samenwonen, naar het buitenland verhuizen of verhuis je bijvoorbeeld naar een zorginstelling? Dan kun je het beste contact opnemen met de Ziggo klantenservice om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is de Ziggo installatiegarantie?

Met de Ziggo installatiegarantie ga je samen met Ziggo aan de slag om in je huis voor perfecte wifi te zorgen. Hierbij helpt Ziggo je online om te checken wat je zelf kunt verbeteren. Met de checklist van Ziggo kun je snel voor een goede wifi zorgen. Het modem dat je van Ziggo ontvangt is supersterk en zorgt in bijna alle huizen voor perfecte wifi. Heb jij problemen met het installeren van je wifi? In vrijwel alle gevallen kan de klantenservice je helpen. Wil het dan nog niet lukken? Dan kun je tegen een lage prijs een engineer langs laten komen.

Heb je nog geen Ziggo abonnement maar wil je dit na je verhuizing wel?

Doe dan op onze site de gratis postcodecheck. Na het doen van deze postcodecheck kun jij zien of Ziggo leverbaar is op jouw nieuwe adres. Is Ziggo leverbaar? Dan kun je meteen de abonnementen vergelijken. Ziggo biedt meerdere internetabonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘Internet en bellen’ en ‘alles-in-1’. Kies het abonnement dat het beste bij je past.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Je ontvangt bij Ziggo internet via de kabel, dit is anders dan de meeste andere internetproviders. Je kunt internetabonnementen afsluiten met snelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Ziggo heeft haar eigen sportkanaal ‘Ziggo Sport’ en is exclusief aanbieder van HBO-series in Nederland. Sluit je een abonnement inclusief tv af? Dan heb je toegang tot HBO. Met een tv abonnement ontvang je in het basispakket maar liefst 75 televisiezenders waarvan 35 in HD kwaliteit. Naast internet en tv kun je ook bellen bij Ziggo.

Ziggo levert 9,7 miljoen diensten aan. Ook beschikt ze over meer dan 2 miljoen Ziggo WifiSpots door heel Nederland zodat je gebruik kunt maken van de wifi zonder dat je bij je eigen modem bent. Service vindt Ziggo heel erg belangrijk. Daarom kun je 7 dagen per week met de klantenservice bellen en bieden ze een overstapservice en installatiegarantie.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking