100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat zijn de voordelen van een zakelijke KPN abonnement?

Donderdag 29 April 2021 3 minuten en 22 seconden leestijd

Wat zijn de voordelen van een zakelijke KPN abonnement?

Met KPN Zakelijk maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en heb je een stabiele zakelijke wifi op kantoor. Dit is essentieel wanneer jij de hele dag gebruik moet maken van wifi. Daarnaast ontdek je door middel van KPN zakelijk veel combivoordelen. Wij leggen jou alles uit over KPN zakelijk!

Waarom zakelijk internet?

De internetsnelheden van een zakelijk abonnement en een abonnement voor consumenten zijn vaak hetzelfde. In veel gevallen liggen de kosten voor een zakelijk internetabonnement hoger. Maar waarom zou je dan toch kiezen voor zakelijk internet? Met zakelijk internet ontvang je een aantal voordelen, waaronder vaste IP-adressen, voIP, extra firewalls, back-up opslag, PIN betalingen en 24-uurs service. Wanneer jouw server er ’s nachts uit ligt is er altijd iemand die voor je klaar staat om je te helpen.

Wat is KPN zakelijk?

Bij KPN kun je voor zowel kleine als grote bedrijven terecht voor zakelijk internet. Het zakelijk internet is er in allerlei snelheden en er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Als het mogelijk is kan de snelheid altijd verhoogt worden en wanneer er glasvezel beschikbaar komt op het adres is er een upgrade mogelijk. Heb jij een klein bedrijf? Dan adviseren wij KPN kleinzakelijk. Heb jij een grotere onderneming dan adviseren wij KPN EEN MKB.

Omdat KPN begrijpt dat je niet weet hoe je bedrijf er over een paar jaar uitziet, bewegen haar pakketten mee met jouw bedrijf. Dit houdt in dat je jaarlijks gratis 25% kunt op- en afschalen. Daarnaast kun je gemakkelijk het aantal opties, telefoonnummers en functionaliteiten naar boven en beneden aanpassen.

Je hebt ook de mogelijkheid om te combineren voor extra voordelen. Combineer je internet met tv, mobiel en vast bellen? Dan ontvang je tot €6,20 korting per mobiel abonnement, kun je onderling gratis bellen en GB’s delen en krijg je €4,13 korting op Spotify, ESPN, Film 1 of Pluspakket. Combineer je vaste telefonie met je zakelijke mobiele abonnement? Dit kost maar €5,- extra. Je ontvangt ook nog eens 5% korting op je abonnement, je bundel wordt gratis verdubbeld en je ontvang een gratis virusscanner.

Wat is het verschil tussen KPN kleinzakelijk en KPN EEN MKB?

KPN Kleinzakelijk is geschikt voor 1 tot 5 medewerkers. Je ontvang betrouwbaar zakelijk internet, tot 2 vaste telefoonnummers, tot 5 mobiele abonnementen en dit abonnement is uitbreidbaar met tv. Daarnaast heb je 24/7 hulp bij storingen.

KPN EEN MKB is geschikt voor 1 tot 150 medewerkers. Bij KPN EEN MKB krijg je internet met vast IP-adres. Er zijn meerdere telefoonlijnen beschikbaar waarbij je gelijktijdige gesprekken kunt voeren. Je kunt kiezen voor een veiligheidspakket en voor mobiele abonnementen. Daarnaast ontvang je extra functionaliteiten zoals wachtmuziek, zakelijke tv-opties en 4G backup. Wel geldt er een minimale contractduur van 2 jaar.

Is KPN zakelijk veilig?

KPN is al 130 jaar het netwerk dat Nederlanders met elkaar verbind. Ze heeft dus meer dan genoeg ervaring om jouw bedrijf verder te helpen. Ze ontwikkelt en innoveert constant. KPN is dan ook met 5G klaar voor de nieuwste generatie mobiele telecommunicatie. Met KPN zakelijk zorgt KPN ervoor dat je veilig online kunt werken. Ze biedt namelijk de volgende security opties:

  • Beveiligen van je cloud- en internetverkeer;
  • Volledig inzicht van de activiteiten op jouw netwerk;
  • Derden krijgen veilig toegang tot jouw netwerk.
     

Daarnaast kun je ook met KPN zakelijk in gesprek gaan om te kijken wat de beste beveiligingsoplossingen voor jouw bedrijf zijn.

Op de site van KPN zakelijk kun je precies zien welke zakelijke abonnementen zij aanbied en wat de prijzen daarbij zijn.

Wie is KPN?

KPN is een innovatieve internetprovider die de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten. KPN heeft veel primeurs gemaakt, zoals uitzending gemist, live pauzeren, overal online tv kijken, contactloos mobiel betalen en interactieve tv. KPN biedt verschillende internetabonnementen aan. Je kunt kiezen voor ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’. Daarnaast biedt KPN zowel DSL internet als glasvezel internet aan. Ben je benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres en welk soort internet er op jouw adres mogelijk is? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking