100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat is het KPN Pluspakket?

Woensdag 17 Juli 2019
Laatste update: Donderdag 14 Mei 2020 2 minuten en 24 seconden leestijd

Wat is het KPN Pluspakket?

KPN is een internet provider met een lange geschiedenis. Al in 1893 ontstaan, toen nog als post en telefonie bedrijf. Meer dan een eeuw later ziet de wereld er heel anders uit. KPN is nog steeds actief als aanbieder van vaste telefonie, maar ook voor mobiele abonnementen kun je bij hen terecht. Daarnaast kun je bij KPN terecht voor thuis internet en tv.

Wanneer je kiest voor internet en tv van KPN dan kun je ieder maand nog meer tv ontvangen. Zij bieden jou namelijk het KPN Pluspakket. Met dit pakket kijk je naar nog meer films, meer series en ontvang je meer televisie.

Wat zit er in het KPN Pluspakket?

Kies jij voor het KPN Pluspakket? Dan krijg je ruim 25 extra tv-zenders, kun je eindeloos naar series kijken en bekijk je de nieuwste films. Het Pluspakket biedt genoeg kijkplezier voor jong en oud.

Er worden iedere maand films toegevoegd aan het KPN Pluspakket. Zo kijk je naar The Meg, South Park: Bigger, Longer & Uncut of Peppermint.

Je kijkt niet alleen naar de nieuwste films, maar ook naar de nieuwste series. Zo zijn The Heavy Water War en Nobel sinds juli 2019 te zien.

Zijn alle films en series niet genoeg? Dan zitten er ook nog eens 25 tv-zenders in het KPN Pluspakket. Dit zijn onder andere RTL Crime, Eurosport 2, Slam! TV, Nick Jr. en BabyTV.

Ook aan de allerkleinste is gedacht door KPN. Zo zijn er niet alleen de tv-zenders Nick Jr. en BabyTV, maar kijken de kids ook naar films als Dummie de Mummie, The Lego Ninjago Movie of Shaun het schaap: de film.

Binnen 15 minuten kijk je naar het KPN Pluspakket

Wil jij ook gebruik maken van het KPN Pluspakket? Je kijkt al binnen 15 minuten. Je kunt het Pluspakket aanzetten via MijnKPN of regel het in 5 stappen via je televisie door gebruik te maken van je afstandsbediening.

Het KPN Pluspakket op jouw tv?

Dat kan! Je regelt het vliegensvlug en kunt het Pluspakket iedere maand stop zetten. Je betaalt per maand €9,99 voor het KPN Pluspakket.  

Naast het Pluspakket biedt KPN ook FOX Sports Eredivisie. Je kunt iedere maand gratis wisselen tussen deze pakketten.

Wanneer je ook een mobielabonnement bij KPN of Telfort hebt kun je gebruik maken van KPN Compleet. Omdat je verschillende diensten met elkaar combineert krijg je een extra korting. Onderdeel van deze korting is dat je het KPN Pluspakket ieder maand gratis ontvangt.

Wist je dat ook Ziggo, T-Mobile, Caiway en Delta combivoordeel bieden. Met onze combivoordeel vergelijker ontdek je wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Ben je nog geen klant bij KPN en wil je wel graag gebruik maken van het Pluspakket? Ontdek dat met onze postcodecheck of KPN leverbaar is op jouw adres. Je ziet ook direct welke andere internet providers op jouw adres leveren. Zo wordt het internet vergelijken nog makkelijker.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking