100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sprinters en cashback!

Woensdag 22 Mei 2024
Laatste update: Vrijdag 31 Mei 2024 3 minuten en 19 seconden leestijd

Ziggo Sprinters en cashback!

Ziggo heeft op dit moment een mooie actie namelijk de ‘Ziggo Sprinters’. Ook krijg je een mooie cashback als je via ProviderCheck een abonnement bij Ziggo afsluit. Daarnaast voert Ziggo vanaf 1 juli weer een prijsverhoging in. Hoe dit allemaal gaat en wat voor invloed dit heeft op jou, lees je verder in deze blog!


**Tijdelijk extra hoge cashback: €85,- cashback op internet & TV + Alles-in-1 en €65,- cashback op Internet Only**

Deze actie loopt t/m zondag 16 juni 2024

Het is weer feest met de Ziggo Sprinters. Je ontvangt op elk abonnement namelijk wel een mooie korting. Daarnaast kan je ook kiezen voor een Smarthome voucher in plaats van de korting. Je betaalt ook tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €19,95. Ga snel naar onze website voor de postcodecheck om het abonnement dat het beste bij jou past af te sluiten.

Wat is de Ziggo Sprinters actie?

De Ziggo Sprinters zijn weer terug. Dit is een mooie actie waarbij je kan kiezen uit twee deals. Zo kan je kiezen voor tot 12 maanden 50% korting of een Smarthome voucher tot wel €450,-. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet hoeveel korting je ontvangt:

  • Internet Only: 3 maanden 50% korting OF Smarthome voucher tot €300,-
  • Internet & TV: 6 maanden 50% korting OF Smarthome voucher tot €450,-
  • Alles-in-1: 6 maanden 50% korting OF Smarthome voucher tot €450,-

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Cashback actie

Sluit nu je Ziggo abonnement af via ProviderCheck en ontvang tot wel €60,- cashback. Deze cashback is geldig op alle Ziggo abonnementen. De cashback bedragen zijn als volgt verdeeld:

Het is heel makkelijk om via ProviderCheck over te stappen naar Ziggo. Doe onze gratis postcodecheck om te kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Is Ziggo leverbaar? Dan kan je kijken welk abonnement het beste bij jou past. Klik dan op de ‘bestellen’ button. Je wordt doorgestuurd naar de site van Ziggo waar je het abonnement af kunt sluiten. Zodra je de bevestiging van de bestelling hebt ontvangen, kan je jouw cashback aanvragen. Dit kan je doen via ons cashbackformulier.

In dit cashbackformulier vul je je gegevens in, inclusief jouw IBAN-nummer. Wij hebben deze gegevens nodig om het aangevraagde cashback bedrag naar jou over te kunnen maken. Wij vragen ook om een bestand. Hier ontvangen wij graag jouw nieuwe contract of bevestigingsmail van Ziggo.

Prijsverhoging Ziggo

Per 1 juli stijgen de prijzen van Ziggo-abonnementen. Voor zover nu bekend, geldt deze prijsstijging alleen voor Ziggo-klanten die tussen 1 april en 1 juli 2024 een Ziggo-abonnement afsluiten, wijzigen of verlengen. Op dit moment is nog niet bekend wat de prijsverhoging gaat zijn voor klanten die voor 1 april een Ziggo-abonnement hebben afgesloten. Ziggo zal deze klanten persoonlijk op de hoogte stellen per mail of op de factuur. We hebben de Ziggo prijsverhoging voor je op een rij gezet:

  • Internet Only: je gaat voor dit abonnement €1,- meer betalen
  • Internet en TV: dit abonnement wordt €1,50 duurder
  • Alles-in-1: de kosten voor dit abonnement gaan €2,- omhoog

Als je je Ziggo-abonnement met een kortingsperiode hebt afgesloten, dan blijft de korting geldig tot dat de actieperiode is afgelopen. De korting wordt wel berekend over de nieuwe abonnementsprijs.

Omdat de prijsverhoging van Ziggo binnen het CBS-inflatiepercentage valt is het niet mogelijk je Ziggo-abonnement kosteloos te annuleren.

Waarom zijn er prijsverhogingen?

De prijsverhogingen zijn nodig om de toenemende kosten te kunnen betalen. De kosten voor onderhoud zijn steeds hoger geworden en klanten verwachten ook steeds meer van hun internet. Denk hierbij aan de internetsnelheid en dit zonder vastlopen.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverlener voor consumenten en bedrijven. In de afgelopen jaren is Ziggo druk aan het innoveren geweest. Zo hebben ze onder andere de Ziggo WifiSpots geïntroduceerd en hebben ze hun eigen sportkanaal ‘Ziggo Sport’ opgezet. Ziggo is daarnaast ook een van de weinige partijen in Nederland die internet via de kabel levert.

In 2017 zijn Ziggo en Vodafone samengegaan. De twee providers vulden elkaar helemaal aan, Vodafone met het grootste mobiel 4G netwerk ter wereld en Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet. Wanneer jij deze twee combineert, ontvang je extra combivoordeel.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking