Internet Providers

Welke internet providers vergelijkt ProviderCheck.nl? En welke internet provider past het beste bij jou? Hieronder een overzicht van alle internet providers die je terug kunt vinden op onze website.

Budget

Ruim één miljoen mensen krijgen al stroom en gas van Budget Energie. Sinds kort is hier Budget Alles-in-1 (voorheen NLE) aan toegevoegd. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.

Caiway

Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.

Delta

Delta biedt het snelste internet van Zeeland en digitale TV in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast bieden zij vaste telefonie, maar ook kun je 100% groene energie bij hen afnemen.

KPN

KPN is niet meer weg te denken als leverancier van telecommunicatie en ICT diensten in Nederland. Het voormalige staatsbedrijf biedt sinds 1989 zowel aan particulieren als aan bedrijven vaste- en mobiele telefonie, vast en mobiel internet, Digitenne en interactieve TV aan.

Online

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen het merk nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten biedt zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Solcon

Solcon, opgericht in 1996, biedt internet, interactieve tv, vaste- en mobiele telefonie. Sinds juli 2017 is Solcon onderdeel van KPN. Deze innovatieve provider richt zich zowel op de particuliere- als op de zakelijke markt.
De missie van Solcon is het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet.

T-Mobile

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Tegenwoordig levert T-Mobile ook DSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met interactieve tv en vast bellen.

XS4ALL

XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en ontwikkelde zich tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Aanbieder XS4ALL heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief.

Youfone

Youfone heeft televisie, internet en bellen voor iedereen. U bent de baas over uw zenders, bundels en contract. Youfone wil bellen en televisie kijken 'as we know it' veranderen. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit u aan bij Youfone en betaal niet langer voor poespas die u niet gebruikt.

Ziggo

Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van ’s werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.

Gestaakte Internet Providers

Onderstaande internet providers hebben hun dienstverlenging in Nederland gestaakt, zijn failliet gegaan of zijn van naam veranderd. Helaas komen onderstaande providers dus ook niet langer terug in ons overzicht.

Telfort

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Vodafone Thuis

Vodafone is met bijna 400 miljoen klanten het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld. In Nederland verzorgt deze provider meer dan 5 miljoen aansluitingen waarvan de meeste voor mobiele telefonie en mobiel internet.
Tegenwoordig levert Vodafone echter ook ADSL, VDSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met voordelige vaste telefonie en uitgebreide interactieve tv.

NLE

Ruim één miljoen mensen krijgen al stroom en gas van Budget Energie. Sinds kort is hier Budget Alles-in-1 aan toegevoegd. Dus al uw energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis. Gas en stroom moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en u wil natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Het liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. En zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Tele2

Tele2 is voor veel mensen inmiddels bekend van de TV reclames en de uitgebreide communicatie. Het merk stort zich in de markt als prijsvechter en probeert al 20 jaar om met innovaties en scherpe aanbiedingen altijd de beste deals aan te bieden. Bij Tele2 kan je terecht voor TV, internet en telefonie.

Oxxio

Oxxio maakt al jaren energie voordeliger en makkelijker. Maar is sinds 2019 ook begonnen met het aanbieden van Internet, TV & Bellen. Super snel downloaden, streamen of gewoon ouderwets bellen met oma, het kan allemaal bij Oxxio. Kies je voor Oxxio Internet en maak je gebruik van een energieproduct van Oxxio dan profiteer je ook nog eens van combivoordeel met diverse voordelen!