Internet Providers

Op deze pagina het complete overzicht van alle internet providers die wij op ProviderCheck met elkaar vergelijken.

  • Bespaar op uw internet kosten door gratis over te stappen naar een nieuwe internet provider
  • Vergelijk alle aanbiedingen en providers om het meeste geschikte pakket te vinden

Doe de postcodecheck en kom er direct achter welke internet providers er op uw adres beschikbaar zijn.

Internet Providers Vergelijken

Elke provider heeft constant nieuwe acties en aanbiedingen. Hieronder een overzicht van alle actuele internet providers. Vergelijk de pakketten via ProviderCheck en vind de ideale provider voor u!

Vergelijk internet provider deals:

Caiway

Caiway Caiway bestaat al sinds 1981 onder de naam CAIW en streeft om alle consumenten te laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Caiway volgt de technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.

Caiway
Fiber

Fiber Fiber is de snelst groeiende internetprovider van Nederland. Fiber is een 100% onafhankelijke glasvezel en DSL provider, Fiber is geen onderdeel van een grote multinational, heeft geen anonieme buitenlandse investeerders, en doen niets anders dan zich de hele dag druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.

Fiber
KPN

KPN KPN is niet meer weg te denken als leverancier van telecommunicatie en ICT diensten in Nederland. Het voormalige staatsbedrijf biedt sinds 1989 zowel aan particulieren als aan bedrijven vaste- en mobiele telefonie, vast en mobiel internet, Digitenne en interactieve TV aan.

KPN
NLE

NLE

NLE
Online

Online Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Online
Stipte

Stipte Stipte, voorheen bekend als Scarlet, bestaat al sinds 1992. In 2014 is de naam Scarlet veranderd in Stipte. Stipte levert naast internet ook televisie en telefonie. Stipte biedt zowel glasvezel als ADSL / VDSL aan met snelheden die tussen de 30 en 500 Mbp/s liggen.

Stipte
T-Mobile

T-Mobile Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Tegenwoordig levert T-Mobile ook DSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met interactieve tv en vast bellen.

T-Mobile
Tele2

Tele2 Tele2 is voor veel mensen inmiddels bekend van de TV reclames en de uitgebreide communicatie. Tele2 stort zich in de markt als prijsvechter en probeert al 20 jaar om met innovaties en scherpe aanbiedingen altijd de beste deals aan te bieden. Bij Tele2 kan je terecht voor TV, internet en telefonie.

Tele2
Telfort

Telfort Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Telfort
XS4ALL

XS4ALL XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en ontwikkelde zich tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Aanbieder XS4ALL heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief.

XS4ALL
Ziggo

Ziggo Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van Liberty Global, ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf.
Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.

Ziggo

Het laatste nieuws

Oudere nieuwsberichten
Slachtoffer geworden van Ransomware? 3 tips om er van af te komen

Regelmatig besteden we in onze blogs aandacht aan het onderwerp ‘veilig internetten’, want cybercriminaliteit is aan de orde van de dag.

Lees meer..

Providercheck Test: 4G Thuis van T-Mobile

4G voor Thuis? T-mobile biedt het nu actief aan. ProviderCheck nam de proef op de som en bestelde een 4G Thuis modem om te proberen.

Lees meer..

Waarom ook senioren moeten kiezen voor glasvezel

Wanneer je als 50+’er toe bent aan een nieuwe internetverbinding, denk je misschien niet als eerste aan zo’n hippe supersnelle glasvezelverbinding. Maar juist voor senioren is glasvezel dé ideale internetverbinding. En wel om drie redenen:

Lees meer..

Wat als het kantoor zonder internet zit?

Wat als het kantoor zonder internet zit?

Donderdag 09 februari 2017

We kunnen niets meer zonder internet. Mailen, websites bezoeken, (HD) video’s streamen en grote bestanden downloaden of uploaden. Dit zijn allemaal handelingen die belangrijk zijn geworden in ons leven en op kantoor. Hoewel je thuis wel even zonder internet kunt, is dat op de werkvloer totaal anders.

Lees meer..

De laatste aanbieder reviews

Waardeloos, trap er niet in. Leveren van een stabiele dienst kunnen ze niet. Fouten toegeven ook niet. Geld incasseren wel. .....

R.C. schreef over Fiber

Let op: Vodafone Thuis is vanaf 14 februari 2017 T-Mobile Thuis geworden. .....

ProviderCheck.nl schreef over T-Mobile

Al 3 jaar klant bij Telfort, nu overgestapt naar NLE vanwege het verschil in maandbedrag (€36.50 tov €29.95) en jaarbedrag (€438 tov €359.40). Internet snelheid is hetzelfde, NLE heeft 110 .....

Thomas schreef over Telfort