100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Bekijk de mogelijkheden voor Budget Alles-in-1 op jouw adres

provi blogs

NLE internet

LET OP: NLE internet is voortaan onderdeel van Budget Alles-in-1

NLE, is misschien wel beter bekend onder de naam ‘Nederlandse energie maatschappij’. In 2004 besluiten zij zelf een energiebedrijf te beginnen. In de jaren die volgen groeit NLE, onder andere door opvallende reclames, uit tot de grootste onafhankelijke energieleverancier in Nederland.  

In 2016 is NLE het eerste energiebedrijf dat ook internet, televisie en telefonie gaat aanbieden en gaan zij ook deze markt uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service. NLE gaat in oktober 2016 live met het aanbieden van Alles-in-1 abonnementen, dat doen zij tegen een scherpe prijs. En dat doen ze goed want in datzelfde jaar winnen zij de award voor beste Alles-in-1-provider. De bestaansreden van NLE provider  is het uitdagen en scherp houden van de traditionele markten en marktpartijen.

Je kunt via NLE, internet zowel over Koper- als glasvezelaansluitingen ontvangen. Dit is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres. De meest voorkomende aansluiting in Nederland is een koperaansluiting. Deze gaat via het traditionele telefoonnetwerk. NLE glasvezel internet gaat via een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Laserlicht stuurt de digitale gegevens betrouwbaar en supersnel via de glasvezel heen en weer. Doe de postcode check op onze website om te zien welke aansluiting op jouw adres leverbaar is. Je ontvangt je NLE internet voor zowel de koper- als de glasvezelaansluiting via het vertrouwde netwerk van KPN. Daardoor kan NLE internet je overal in Nederland een stabiele dekking bieden.

Met NLE ontvang je interactieve tv van KPN en kun je ook als je geen Smart tv hebt al je favoriete programma’s kijken op groot scherm. De apps beheer je gewoon via je afstandsbediening. Je kunt daarmee onder andere Nu.nl, YouTube, NOS sport en buienradar via je tv bekijken. Ook weet je dankzij de tv-gids precies wanneer jouw favoriete programma begint. Dankzij Programma Gemist hoef je niets meer te missen, kijk je favoriete programma 2 tot 7 dagen terug. Of neem je favoriete programma op. Met Begin Gemist kun je ook als je net te laat bent nog het begin van je programma kijken en heb je trek in een snack maak dan gebruik van Live tv pauzeren.

Je hebt bij TV Basis toegang tot meer dan 100 tv-zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit en heel veel radiozenders. Het NLE TV basispakket kun je aanvullen met Tv Plus en met andere extra zenders. Zo kun je kiezen uit meer dan 10 extra zenderpakketten zoals Tv Plus, Ziggo Sport Totaal, FOX Sports, Film 1 of het Kids pakket.

Wanneer je veel belt kies dan voor vaste telefonie van NLE. Je ontvangt als basis ‘Bellen Standaad’ waarmee je voordelig kunt bellen. Je kunt dit uitbreiden naar ‘Bellen Onbeperkt’, ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’ of ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’. Je kunt de belbundels iedere maand aan- of uitzetten. NLE bellen regelt gratis dat je je vertrouwde telefoonnummer kunt houden met nummerbehoud. Of je kiest voor een nieuw nummer. Ook kun je aangeven of je wel of geen voicemail wilt en of je in het telefoonboek wilt staan of niet.

Online tv kijken

Ook onderweg hoef je niets te missen. Je kunt als NLE klant namelijk gebruik maken van de interactieve tv-app van KPN waarmee je op je smartphone of tablet tv kunt kijken. De app kun je in jouw app store downloaden waarna je niets meer hoeft te missen. Het is ook mogelijk om via je laptop of PC tv te kijken. Zo heb je altijd NLE interner en tv.

NLE internet en energie

NLE vindt internet best wel op energie lijken. Het is iets dat mensen niet superbelangrijk vinden, totdat het er niet meer is. Een goede combinatie vindt NLE dus. Voor jou heeft dit ook voordeel. Levert NLE je stroom en kies je ook voor een Alles-in-1 abonnement dan ontvang je een combikorting. Een ander voordeel is dat je NLE internet en energie onder één dak zijn ondergebracht. Met NLE heb je een dienstverlener voor alle zaken in en om het huis.

Wie is NLE?

Eind 2016 is NLE begonnen met het aanbieden van internet, tv en vaste telefonie. Binnen een jaar hadden zij al 40.000 aanmeldingen voor het Alles-in-1 pakket. NLE hoopt in de toekomst de grootste onafhankelijke aanbieder van internet, tv en telefonie in Nederland te zijn. De ervaring die zij hebben opgedaan in energie gebruiken zij nu voor Alles-in-1.

Wanneer je kiest voor NLE internet dan zorgen zij ervoor dat je Wifi ook echt werkt.
Je ontvangt van NLE een V10-modem die er voort zorgt dat je overal en altijd een snelle Wifi-verbinding hebt.

Daarnaast krijg je van NLE een gratis Wifi-versterker. Daarmee heb je overal in huis een goed Wifi-signaal. En is de Wifi-versterker toch niet goed genoeg dan is er nog de Ubiquiti. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je NLE internetsignaal overal even sterk is. De Wifi-versterker verliest signaal wanneer de afstand tussen het modem en de versterker groter wordt. De Ubiquiti creëert als het ware een heel nieuw netwerk in een andere ruimte. Dit is vooral bij grote woningen en woningen met dikke muren erg handig.

Wanneer je kiest voor NLE internet via glasvezel dan komt er een installateur bij je langs om je Alles-in-1 pakket te installeren. Er komt ook gratis een installateur bij je langs wanneer je overstapt van Ziggo naar NLE. Je kunt ook zelf je Alles-in-1 pakket installeren. Daar heeft NLE een handige handleiding voor geschreven.

Heb je vragen dan kun je te allen tijde terecht bij de klantenservice van NLE. Zij geloven in écht goede service, overal en altijd. NLE biedt digitale service zodat je altijd zo snel mogelijk antwoord krijgt op jouw vraag.


img

NLE is door 1.819 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

1.819 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over NLE

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste internet nieuws