100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zoek je een goed alternatief voor Oxxio?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

provi blogs

Oxxio internet

Waarschijnlijk ken je Oxxio vooral van de energie die zij bieden. In 2000 zagen Eric de Heus en Kees Donkervoort dat energie goedkoper en eenvoudiger kon. Daar moesten ze wat mee doen en zo is Oxxio ontstaan, toen nog onder de naam Energiebedrijf.com. Je regeltdankzij de Oxxio app op een eenvoudige, slimme en voordelige manier al je energiezaken. En sinds 2019 ook je internet, tv & bellen.

Want sinds kort biedt Oxxio ook internet, tv & vaste telefonie aan. Nu is dat nog alleen voor Oxxio energie-klanten. Benieuwd of Oxxio internet leverbaar is op jouw adres? Dat ontdek je binnen een minuut met onze handige postcodecheck.

Oxxio is een bedrijf dat staat voor eenvoud en voordeel en dat is ook terug te zien in het Oxxio internet aanbod. Je kunt kiezen uit drie pakketten, namelijk Alleen internet, Internet & TV of Internet, TV & Bellen (Oxxio alles in 1). Wanneer je Oxxio glasvezel ontvang je een uploadsnelheid die gelijk is aan de downloadsnelheid. De internetsnelheid die je daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres. Ook al is het een nieuwe speler op de internetmarkt, je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het internet. Zij maken namelijk gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

Wanneer je kiest voor Oxxio internet in combinatie met Interactieve TV, dan ontvang je iTV van KPN. Je ontvangt circa 60 televisiezenders, waarvan 34 in HD-kwaliteit. Daarnaast ontvang je ook nog eens circa 100 radiozenders. Met Oxxio tv en internet kun je live pauzeren, heb je begin gemist, kun je terugkijken en on demand kijken.

Oxxio biedt ook vaste telefonie (Oxxio bellen). Wanneer je daarvoor kiest regelt het bedrijf gratis je nummerbehoud. Je kunt je oude, vertrouwde nummer dus gewoon behouden.

Oxxio energie

Zoals gezegd biedt Oxxio naast internet, tv & bellen ook energie. Zij bieden altijd 100% groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt door Europese windmolens. Dankzij de Oxxio app kun je al je energiezaken makkelijk, snel en wanneer jij dat wilt regelen. Je maakt gratis gebruik van de app. En dan profiteer je ook nog eens superscherpe energietarieven. Het is een voordelige energieleverancier met een transparant aanbod. Veel mensen kennen het bedrijf ook vanwege de scherpe Oxxio tarieven.

Wie is Oxxio?

In 2000 startte Oxxio met het aanbieden van energie en nu volgt ook Oxxio internet en tv & bellen. Dit bedrijf hecht veel waarde aan transparantie en eenvoud. Hun doel is het jou zo makkelijk mogelijk maken van het regelen van je energie en internet. Dit doen zij onder andere met de app waardoor je 24-uur per dag jouw zaken kunt regelen.

Wanneer je al energie-klant bent levert het veel voordeel op om ook te kiezen voor Oxxio internet. Je kunt dan gebruik maken van combivoordeel.

Oxxio maakt het jou graag zo makkelijk mogelijk, daarom zorgen zij voor een zorgeloze overstap. Wanneer je kiest voor Oxxio internet dan ontvang je direct een bevestiging per mail. Dankzij de Opzeghulp hoef je zelf niet je huidige abonnement op te zeggen. Het installatiepakket ontvang je ongeveer een week voor de activatiedatum. Dankzij de duidelijke instructies is installatie een fluitje van een cent. Heb je toch liever dat een monteur dit voor je doet? Geen probleem, je kunt dit direct bij je aanmelding doorgeven. Wanneer je overstapt van Ziggo of gebruik gaat maken van glasvezel internet, dan komt er sowieso gratis een monteur bij je langs. Dat komt omdat deze aansluitingen om wat meer technische kennis vragen.

Klantenservice Oxxio

Oxxio wil jou als klant natuurlijk graag helpen met al je vragen. Op de website vind je de meest gestelde vragen. Zo heb je supersnel antwoord op je vraag. Wil je toch liever contact met een medewerker? Dan kan je gebruikmaken van de telefonische servicelijn, een chat en het contactformulier. Ook hebben ze ‘Chatbuddy O’, een chatbot die 24/7 voor je klaarstaat.

img

Oxxio internet, tv en bellen is door 121 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

121 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over Oxxio internet, tv en bellen

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste internet vergelijken nieuws