100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zoek je een goed alternatief voor Vodafone Thuis?
Doe de postcodecheck en ontdek alle mogelijkheden op jouw adres!

provi blogs

Vodafone Thuis internet

LET OP: Vodafone Thuis is voortaan onderdeel van Ziggo.

Het is niet langer mogelijk om voor een Vodafone Thuis internet abonnement te kiezen. Vodafone en Ziggo kondigde in februari 2016 een joint venture tussen beide bedrijven aan. Daar zaten wel voorwaarden aan, zo moest Vodafone van de Europese Commissie het ‘thuis’ product afstoten omdat Vodafone en Ziggo anders samen een te groot machtsblok zouden vormen.

In december 2016 nam T-Mobile het ‘thuis’ product over en daarmee kwam begin 2017 de joint venture rond en gingen Vodafone en Ziggo verder onder de naam VodafoneZiggo.

Je ziet Vodafone nog steeds terug op de Nederlandse markt met Vodafone mobiel. En dat biedt ook voordeel voor jou. Want dankzij de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo krijg jij extra voordeel als je een Vodafone abonnement en Ziggo thuis internet en tv combineert. Dat noemen we combivoordeel.

Misschien ken je Vodafone al van je mobiele abonnement? Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Op 4 juni 2007 heeft Vodafone Nederland ‘’ADSL’’ geïntroduceerd. Vodafone doet dit onder de naam: Vodafone Thuis.

Door de introductie van Vodafone Thuis kan Vodafone internet en vaste telefonie via een DSL verbinding aanbieden. Voorheen was dit onderdeel nog van Quicknet. Door dat Vodafone Nederland dit is gaan aanbieden, zijn ze gegroeid tot de derde provider van Nederland, na KPN en T-Mobile. Op 15 augustus 2011 begint Vodafone Nederland ook met het aanbieden van Vodafone glasvezel internet, bellen en televisie via het netwerk van Reggefiber.

Ondanks dat Vodafone een van de nieuwere namen is als het gaat om tv, internet en bellen, biedt Vodafone Thuis ook een heel degelijk Alles-in-1 pakket. Hiermee kan je als klant interactief veel zenders ontvangen. Daarnaast is het trekken van kabels van het modem naar de tv-ontvanger niet meer nodig omdat Vodafone internet gebruik maakt van een draadloze verbindingsset.

Vodafone Thuis biedt je verschillende internetsnelheden aan. De abonnementen starten bij 20Mbps. Natuurlijk kan je ook voor een hogere internetsnelheid gaan. Echter is het wel afhankelijk tot welke internetsnelheid Vodafone internet op jouw adres kan aanbieden. Met de glasvezelpakketten kan je de meest hoge internetsnelheid behalen. Nog een groot voordeel hiervan is dat je meerdere tv’s kunt aansluiten bij de Alles-in-1 abonnementen. Je betaalt wel wat meer voor deze extra voordelen.

Vodafone maakt gebruik van IPTV. Dit houdt in dat je televisie kijkt via de internetkabel. Met Vodafone Thuis kan je gebruik maken van interactieve televisie. Vodafone internet biedt ruim 100 tv-zenders aan. Als je voor het meest eenvoudige tv-abonnement kiest, beschik je over 27 HD-zenders. Daarnaast geeft Vodafone de mogelijkheid om elke maand je Vodafone Thuis abonnement aan te passen, je kan onderdelen aan- en uitzetten.  Ook kan je televisie kijken met de Vodafone tv app op je smartphone en tablet.

Wie is Vodafone?

Vodafone Thuis biedt jou alle diensten voor in en om je huis die je echt nodig hebt, maar waar je eigenlijk niet al te veel omkijken naar wilt hebben. Vodafone heeft dan ook als voornaamste doel: klanten in staat stellen zorgeloos verbonden te zijn. Met vrienden, familie of klanten. Thuis, onderweg en op kantoor. En klanten moeten altijd en overal toegang hebben tot de content en informatie die ze willen.

Vodafone gelooft er in dat mensen niet meer zonder communicatie kunnen en dat we continu met elkaar in verbinding staan. Dit maakt alles een stuk sneller en gemakkelijker. Het moet eenvoudig zijn om diensten van Vodafone te gebruiken. Het streven van Vodafone is dan ook ‘Always Easiest’. ‘Easiest’ staat voor onderscheidend zijn en altijd weten waar het beter kan dan bij de concurrent. ‘Always’ staat voor continue verbetering.


img

Vodafone Thuis is door 1.804 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

1.804 reviews

Wil jij ook jouw mening geven over Vodafone Thuis

Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste internet nieuws