• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!

Wat is Solcon Secure Webmail?

1 minuut en 41 seconden leestijd

Wat is Solcon Secure Webmail?

Solcon is opgericht in 1996. Solcon biedt internet, interactieve tv, vaste- en mobiele telefonie. Solcon richt zich op de particuliere- als zakelijke markt. Speciaal voor alle Solcon klanten heeft Solcon een Webmail. Die je zowel zakelijk als particulier kunt gebruiken.

Wat is Solcon Webmail?

Solcon heeft een Webmail en noemt dit Solcon Secure Webmail. Het is een platform waarmee je altijd en overal toegang kunt krijgen tot je communicatie. Je kan het zakelijk en privé gebruiken. Naast een Webmail is het ook een organizer waarmee je nauwkeurig al je afspraken bij kan houden en een opslag voor grote bestanden. Alle data van deze bestanden worden opgeslagen in het datacentrum van Solcon.

Nog een voordeel is dat je altijd en overal bestanden kan delen met bijvoorbeeld collega’s, klanten, leveranciers en familie. En wil je snel contact met je collega’s of familie? Geen probleem! De Webmail heeft namelijk een chatfunctie en een videoconferentie.

Voordelen zakelijk gebruik

Een communicatieplatform waar alles in staat wat jouw organisatie nodig heeft. Dat klinkt natuurlijk erg handig. Groot of klein, dat maakt voor Solcon niet uit. Elk bedrijf moet efficiënt en effectief communiceren.

De voordelen van Solcon Secure Webmail voor bedrijven zijn:

• Een eigen logo toevoegen
  • Look & feel in huisstijl van de organisatie
  • Synchronisatie mogelijk met smartphones en tablets
  • Versleutelde bestanden delen met collega’s

Hoe krijg je toegang tot Solcon Webmail?

1. Ga naar de website van Solcon
  2. Ga rechtboven naar Inloggen en kies Serviceweb
  3. Je gebruikersnaam en wachtwoord heb je per brief ontvangen
  4. Klik op het blauwe icoontje en je bent ingelogd
  5. Kies je internetabonnement
  6. Klik nu links in de menubalk op E-mailadressen
  7. Klik nu op Mailbox toevoegen
  8. Voer nu alle gewenste gegevens in
  • Je spam-filter staat automatisch op niveau 5. Hoe lager, hoe strenger.
  • Bij forward hoef je niks in te vullen wanneer je niet wilt dat je e-mail wordt doorgestuurd naar een ander adres
  1. Klik nu op uitloggen

Je kan nu inloggen via htp://ssw.solcon.nl (je gebruikersnaam is de naam van je mailbox)