Internet installeren

Zondag 10 Februari 2013
Laatste update: Donderdag 7 Mei 2020 0 minuten en 30 seconden leestijd

Internet installeren

Je nieuwe internet provider installeren is heel eenvoudig. Hieronder volgt een korte uitleg.

Er zijn bij het aanvragen van internet 2 opties. Of je kiest voor het Doe-het-zelf pakket of je kiest voor een monteur. In sommige gevallen is een monteur gratis. In beide gevallen is het internet aansluiten binnen 10 minuten gebeurt.

Elke provider levert een duidelijke "doe het zelf" handleiding bij het pakket waarin precies staat beschreven wat u moet doen. Alle benodigde kabels en aansluitingen worden meegeleverd. Vaak dien je je modem te installeren in de meterkast of de plek waar de COAX kabel of Telefoonlijn (ADSL) binnenkomt.