100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Provider vergelijken

Tuesday 19 June 2018 1 minuut en 9 seconden leestijd

Provider vergelijken

Je gaat verhuizen, het abonnement bij je huidige provider loopt af of misschien ben je wel helemaal niet tevreden over de internetsnelheden die je bij je huidige provider behaalt.

Allemaal redenen om op zoek te gaan naar een nieuwe provider, maar voor welke provider moet je nu kiezen? Dit is het moment om providers te vergelijken.

In Nederland heb je de keuze uit zo’n 10 grote aanbieders van internet, bellen en TV. Het is niet zo dat je ook daadwerkelijk uit al deze providers kunt kiezen. Dat is namelijk afhankelijk van je adres. Je kunt op onze website de postcode check doen. Na het doen van de postcode check krijg je alleen de providers te zien, met daarbij de abonnementen die zij aanbieden, die op jouw adres mogelijk zijn.

Dan begint het provider vergelijken pas echt. Want waar kies je nu voor? In Nederland is het mogelijk om via verschillende netwerken gebruik te maken van internet, dit kan via ADSL, VDSL, kabel, glasvezel internet en 4G. Na het doen van de postcode check kun je aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je vergelijkt nu providers die zoveel mogelijk hetzelfde product aanbieden.

Het is dan aan jou waarvoor je kiest. Ga je voor het goedkoopste internetabonnement of heb je toch liever wat sneller internet. Vergelijk per provider waar jouw voorkeur naar uitgaat en kies voor het abonnement dat het beste bij jou past.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking