Wat is YoufoneTV?

Vrijdag 22 november 2019 2 minuten en 1 seconde leestijd

Wat is YoufoneTV?

Thuis en onderweg televisie kijken? Met de Live TV app van Youfone kijk je gemakkelijk naar je favoriete programma’s op je smartphone en tablet. Superhandig! Hoe werkt het precies en welke voordelen hebben klanten van Youfone?

De app genaamd: YoufoneTV, is te downloaden via Android (Play Store) en Apple IOS (App store). Live kijken naar de populairste tv-zenders, bladeren door de tv-gids om te kijken wat er op tv is en films en series. Zoals als ze zelf bij Youfone zeggen: ‘bij YoufoneTV kijk je alleen wanneer YOU wil en hoef je niks meer te missen’.

Voor wie is YoufoneTV?

De handige app van Youfone is voor alle klanten van Youfone met een Internet & TV-pakket. Het maakt dus niet uit wat voor pakket je hebt zolang TV daar maar een onderdeel van is. Je kan de app gratis downloaden en gebruiken met je eigen inloggegevens. De inloggegevens ontvang je per e-mail na het afsluiten van je abonnement.

Wat zijn de voordelen van YoufoneTV?

Naast dat het natuurlijk een superhandige tool is voor alle klanten, zijn er ook nog een aantal extra’s waar jij als klant extra van kan profiteren. Zo kan je bijvoorbeeld:

• Live tv kijken
  • Gratis 7 dagen terugkijken: met de tv-gids kan je tot wel 7 dagen gratis je programma’s, films of series terugkijken via de app.
  • Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren

Net het begin gemist van een spannende film? Geen probleem! De app bied je de mogelijkheid om gedurende het hele programma vanaf het begin te starten. Ben je niet thuis maar wil je toch graag op een later moment iets bekijken? Ook dat kan, neem het eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wilt voor een break.

Let er wel op dat je altijd een goede internetverbinding nodig hebt om te kunnen kijken. Doe dit via een Wifi-, 3G- of 4G-netwerk.

Extra zenderpakket

Het TV-pakket bepaalt welke zenders je via de app kan bekijken. Heb je alleen het basispakket? Dan kan je 27 zenders bekijken. Het basispakket bestaat uit alle bekende televisiezenders zoals NPO en RTL.

Wil je nog meer zenders bekijken? Kies dan voor het mix- of pluspakket. Bij het mixpakket krijg je voor 3,50 per maand, 5 extra zenders bij het basispakket. Bij het pluspakket ontvang je alle beschikbare zenders voor 9,50 per maand. Ook heeft Youfone nog drie extra zenders voor de sportliefhebbers, namelijk: FOX Sports Eredivisie, FOX Sports international en Ziggo Sport Totaal.