100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

€50,- cashback op alle internetpakketten van Caiway

Dinsdag 18 februari 2020 1 minuut en 24 seconden leestijd

€50,- cashback op alle internetpakketten van Caiway

Een primeur bij Providercheck.nl! Dit is de eerste keer dat Providercheck een actie heeft met internetprovider Caiway en wat voor een. Je ontvangt de hele maand februari €50,- cashback op alle internetpakketten.

Wie is Caiway?

Al meer dan 30 jaar werkt Caiway met volle overtuiging aan steeds betere televisie-, internet- en telefoondiensten. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klaten in heel Nederland van de ervaring en gedrevenheid van Caiway. Caiway is een van de meest ervaren glasvezelsproviders van Nederland. Caiway internet is regionaal door heel Nederland beschikbaar en biedt in steeds meer plaatsen glasvezel internet aan, ook in buitengebieden. Momenteel levert Caiway haar diensten onder andere aan in: Westland en omgeving, Gouda en omstreken, Krimpen a/d IJssel, Loenen aan de Vecht en omgeving, Berghem, Malden, Heumen, Horssen, Over- en Nederasselt, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Hilvarenbeek en omgeving, Harderwijk, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein en een groot gedeelte van Twente.

€50,- cashback

Voor alle klanten die via Providercheck kiezen voor Caiway is van 1 februari 2020 tot en met 29 februari 2020 de cashback actie geldig. Deze actie is geldig op alle Glasvezel Internet, Glasvezel Internet & TV en Glasvezel Internet, TV & Bellen pakketten als je deze afsluit voor 1 maart 2020.

Hoe werkt de cashback actie?

In een paar eenvoudige stappen kan jij al besparen en profiteren van alle voordelen van Caiway.

  • Sluit online je internet (&TV en/of bellen) pakket af
  • Na het afsluiten ontvang je van Caiway een emailbevestiging met je bestelling
  • Vul het cashback formulier in
  • Upload je bevestiging met hierop de datum en het gekozen pakket van Caiway
  • Binnen 3 weken na oplevering van je abonnement ontvang je van Providercheck het bedrag van de cashback op je rekening


Ben jij benieuwd of Caiway op jouw adres internet kan leveren? Via onze postcodecheck zie je gratis en snel welke mogelijkheden er zijn op jouw adres. Dit maakt overstappen een stuk eenvoudiger!