100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

€50 cashback op alle pakketten van Oxxio

Friday 16 October 2020 2 minuten en 6 seconden leestijd

€50 cashback op alle pakketten van Oxxio

Ja, je leest het goed! €50 cashback op alle pakketten van Oxxio, dat is goed nieuws. Of je nu kiest voor Internet only, Internet & bellen, Internet & TV of een Alles-in-1 pakket, je ontvangt van 13 oktober 2020 tot en met 31 oktober 2020 op alle internetpakketten van Oxxio een cashback van wel €50,-.

Omdat het om een cashback van ProviderCheck gaat, krijg je de korting van ons op je bankrekening gestort. Na het afsluiten van je nieuwe Oxxio abonnement en wanneer je de bevestiging met daarop jouw gegevens en het pakket waarvoor je hebt gekozen hebt ontvangen, vraag je jouw cashback aan met ons cashback formulier.

Is alles in orde? Dan ontvang je jouw cashback binnen drie weken na oplevering van je nieuwe Oxxio abonnement.

Ben je benieuwd of Oxxio ook leverbaar is op jouw adres? Je checkt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

Extra voordelig als energieklant?

Combineer je naast je vaste lasten voor internet ook energie bij Oxxio? Dan ontvang je combivoordeel. Waneer je er voor kiest om ook energie af te nemen bij Oxxio vervallen de €30,- aan activatiekosten. Dat betekent dat je abonnement gratis wordt geactiveerd. Ook kan je als energieklant kiezen uit de volgende voordelen: elke maand €2,50 extra korting op je abonnement of gratis het Opnemen Pakket of gratis het Plus Pakket.

Interactieve TV van Oxxio

Wanneer je klant wordt van Oxxio ontvang je interactieve tv via KPN, thuis op je tv-scherm of onderweg via de iTV app van KPN. Omdat je televisie kijkt via KPN zie je dit op deze manier terug op je factuur. Ook zijn dezelfde voorwaarden van toepassing op je overeenkomst. Interactieve tv heeft veel voordelen. Wij hebben hieronder een aantal extraatjes van interactieve tv voor je op een rij gezet:

  • Live pauzeren. Nodig naar de wc tijdens een superspannende serie? Een live uitzending zet je zonder problemen even stil.
  • Begin gemist. Schuif je net te laat aan bij Expeditie Robinson? Met Begin gemist laat je het programma gewoon weer opnieuw beginnen.
  • Terugkijken. Via je tv-gids kijk je programma’s tot 7 dagen terug.
  • On Demand kijken. Kijk meer dan 10.000 toffe films en 400 uur aan series voor jong en oud. Sommige films zijn gratis, anderen zijn betaald.

 

Alles-in-1 van Oxxio voor jou?

Wil jij ook gebruik maken van al deze voordelen van Oxxio? En dan is er ook nog eens een cashback actie waarbij je €50,- extra korting krijgt op alle internetpakketten. Reden genoeg om in oktober te kiezen voor een internetabonnement van Oxxio.

Oxxio levert zowel DSL als glasvezel internet. Welke vorm van internet leverbaar is op jouw adres ontdek je met onze gratis postcodecheck. Daarnaast zie je ook welke andere internetproviders leveren op jouw adres. Dat maakt het internet thuis vergelijken makkelijk en snel.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking