100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Alle kanalen FOX Sports Eredivisie en Film1 in Pluspakket bij Delta

Maandag 06 juli 2020 1 minuut en 25 seconden leestijd

Alle kanalen FOX Sports Eredivisie en Film1 in Pluspakket bij Delta

Een primeur bij Delta. Delta is sinds woensdag 1 juli de eerste distributeur in Nederland die alle kanalen van FOX Sports Eredivisie en Film1 in hetzelfde abonnement levert aan hun klanten. Je leest er alles over in dit bericht.

Delta is een Nederlandse provider die internet en tv aanbieden. Vanaf 1 juli verhoogt Delta van een aantal pakketten de prijzen en ook de geleverde diensten van bepaalde abonnementen zijn gewijzigd. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een hogere snelheid van sommige internetabonnementen. Prijsverhogingen zijn nooit leuk maar gelukkig is er ook een prijsverlaging doorgevoerd. De maandelijkse kosten van het Gigabit-abonnement gaan flink omlaag. Je hebt nu voor een goedkopere prijs een downloadsnelheid van 1000Mbps (1Gbps).

Het aanvullende tv-pakket van 120+ zenders, is vanaf 1 juli duurder geworden. Maar hier krijg je als klant dan ook veel voordelen van.

FOX Sports Eredivisie

De kanalen van FOX Sports Eredivisie, nu ESPN zijn al een langere tijd onderdeel van het Pluspakket van Delta. Je ontvangt hierdoor niet alleen ESPN 1, maar ook de overige kanalen zoals ESPN 2 en ESPN 3. Zes kanalen voor de echte sportliefhebbers. Zo is de zender ESPN 1 hét voetbalkanaal van ESPN. Op deze zender kan je kijken naar live voetbal zoals wedstrijden uit de UEFA Europa League, de Eredivisie en de TOTO KNVB Beker.

Film1

Vanaf 1 juli 2020 zijn ook alle kanalen van betaalzender Film1 beschikbaar in het Pluspakket van Delta. Delta is de eerste provider in Nederland die ervoor kiest om Film op te nemen in normaal aanvullend tv-abonnement. Het pakket van Film1 bestaat uit vier zenders. Elk zender heeft een ander genre. Film1 PremièreFilm1 ActionFilm1 Family en Film1 Drama. Op al deze zenders kan je onbeperkt films kijken en dat zonder reclame.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Delta? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Delta leverbaar is op jouw adres.