• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Netflix kijken via Interactieve TV van KPN

Woensdag 14 oktober 2015 0 minuten en 51 seconden leestijd

Netflix kijken via Interactieve TV van KPN

KPN maakt het kijken van series en films wel heel gemakkelijk door het toevoegen van Netflix aan het Interactieve TV menu.

Als eerste provider in Nederland zal KPN vanaf eind Oktober de populaire streamingsdienst Netflix gaan aanbieden aan klanten met Interactieve TV. Dit zal geleidelijk aan gebeuren en uiteindelijk zullen ook de klanten met Interactieve TV van Telfort en XS4ALL ervan mogen genieten. Het enige minpunt is dat gebruikers nog wel een apart Netflix-abonnement moeten afsluiten om gebruik te maken van deze functie.

"Ons kijkgedrag verandert omdat we steeds meer zelf willen bepalen wanneer we onze favoriete serie willen kijken. Dat zie je ook terug aan de populariteit van Netflix. Door de Netflix applicatie aan te bieden via KPN Interactieve TV, maken we tv-kijken nog leuker en makkelijker en verbeteren we de gebruikservaring van onze klanten", aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Dus geen vervelende reclames meer en gewoon de serie of film kijken waar u het meest van geniet. Door het grote succes van Netflix in meerdere landen groeit het aanbod van series en films zeer snel en produceren zij zelfs eigen series.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.