100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN Transferweken

Maandag 27 augustus 2018 1 minuut en 4 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

KPN Transferweken

Ben jij een echte voetbalfan? Dan heeft KPN nu wel een heel erg leuke actie speciaal voor jou. Je hebt het misschien al voorbij horen en/of zien komen op radio en tv. KPN heeft namelijk haar eigen transferweken.

Wat krijg ik dan van KPN?

Heel veel! Je krijgt van KPN nu namelijk niet alleen 3 maanden korting op alle abonnementssoorten, maar dus ook voetbalcadeaus. Het leuke is dat je ook nog eens zelf kunt kiezen welk voetbalcadeau je wilt hebben. Zo kun je kiezen uit een officieel thuisshirt van jouw favoriete club, een clinic op de KNVB Campus met eredivisiespelers of twee Eredivisie-wedstrijdkaarten.

En dan is er ook nog een loterij waar je grotere prijzen kunt winnen zoals een meet & greet met een speler van jouw favoriete Eredivisieclub, 2 VIP wedstrijdkaarten voor je favoriete Eredivisieclub, een dagje meekijken achter de schermen bij de FOX Sports Studio’s, of een teamweekend op de KNVB Campus voor wel 16 personen. 

Zelf de transfer naar KPN maken?

Dat kan! Start met het doen van onze postcode check en ontdek zo welke KPN-abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Kies voor het abonnement dat het beste bij jou past en maak de transfer.

Wanneer je overstapt naar KPN krijg je na je bestelling een unieke code waarmee je één van bovengenoemde gratis cadeaus kunt kiezen en dan krijg je ook nog eens 3 maanden korting.

Wacht niet te lang want de actie duurt nog maar tot en met 31 augustus en voor de voetbalcadeaus geldt Op = Op.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.