100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Delta hoofdsponsor Kustmarathon

Maandag 14 januari 2019 1 minuut en 48 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

Delta hoofdsponsor Kustmarathon

Het nieuwe jaar is begonnen. Het moment voor goede voornemens. Het is deze maand extra druk in de sportschool en de eerste kilometers worden weer hardgelopen. Dat is natuurlijk alleen maar positief, een gezonde levensstijl is tenslotte belangrijk. Delta, de internet en tv aanbieder in Zeeland, vind dit ook. Daarom zijn zij vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de Kustmarathon in Zeeland.

Delta nieuwe hoofdsponsor Kustmarathon Zeeland

Heb jij ‘m al eens gelopen? De Kustmarathon in Zeeland? Het is één van de zwaarste, maar ook mooiste marathons van Nederland. 42,195 KM langs de kust klimmen en dalen, afzien, opstuivend zand, het zout op je lippen en de wind door je haren. Wat een uitdaging.

Is een marathon net even te ver? Dan is er tijdens het Kustmarathon weekend nog veel meer te doen. Zo start het Kustmarathon weekend op de vrijdag met een Ladiesrun en de Light kustrun. Naast het lopen van de Kustmarathon op zaterdag kun je er ook voor kiezen om op de fiets te stappen tijdens de MTB toertocht en voor de aanstromende jeugdige talenten is er de minimarathon.
het Kustmarathon weekend wordt op zondag afgesloten met de Wandelmarathon.
Alle onderdelen maken geheel, of gedeeltelijk gebruik van het Kustmarathonparcours.

Wanneer is de Kustmarathon gesponsord door Delta?

Het duurt nog even voordat de door Delta gesponsorde Kustmarathon van start gaat. Het Kustmarathon weekend vindt plaatst van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober. Je hebt dus nog genoeg tijd om te trainen en de uitdaging met de elementen in Zeeland aan te gaan. Inschrijven voor alle onderdelen van het Kustmarathon weekend kan via de website van de Kustmarathon.

Delta Zeeland

Delta is een begrip in Zeeland. Als aanbieder van internet, tv en bellen, maar ook voor energie kun je bij hen terecht. Sinds kort bieden zij ook Delta mobiel. Heb je Delta mobiel en kies je ook voor internet en tv van Delta dan kan jou dat veel voordeel opleveren!

Onlangs was Delta al in het nieuws. Zij zijn druk aan het ontwikkelen en innoveren. Zo bieden zij als een van de eerste aanbieders in Nederland een internetsnelheid van wel 1000Mbps. Wil je daar meer over weten? Lees dan ons blog Supersnel internet bij Delta.

Om de ontwikkelingen door te kunnen zetten werkt Delta sinds 1 augustus samen met Caiway. Als klant merk je daar niets van, de merknaam Delta blijft gewoon bestaan.

Kies jij ook voor Delta? Doe dan nu onze postcodecheck en ontdek of Delta leverbaar is en wat er nog meer mogelijk is op jouw adres.

Afbeelding: Kustmarathon

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.