100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN breidt haar zenderaanbod flink uit

Woensdag 24 juli 2019 2 minuten en 54 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

KPN breidt haar zenderaanbod flink uit

KPN gaat haar zenderaanbod de komende periode flink uitbreiden. Dit lijkt alles te maken te hebben met de onderhandelingen die zij eerder met FOX voerde over de nieuwe doorgiftevergoeding.

Het leek er in het voorjaar even op dat de zenders van FOX niet langer te zien zouden zijn bij KPN. De overeenkomst tussen beide partijen liep per 1 juni af en ze leken er samen niet uit te komen. Gelukkig was er op het laatste moment witte rook te zien en blijft FOX in het zender pakket voor alle KPN-klanten. Dat betekent dat je gewoon kunt blijven kijken naar de zenders FOX, National Geographic en 24Kitchen in het basispakket. Meer informatie hierover lees je in ons blog FOX blijft in zenderaanbod KPN.

Gratis FOX Sports 1 in het KPN-basis zenderaanbod

Dat er wat strubbelingen waren tussen KPN en FOX lijkt nu wel in het voordeel van de KPN-klanten met een abonnement voor interactieve tv, te werken. Klanten ontvangen nu namelijk gratis FOX Sports 1 in het basis zenderpakket. Dit geldt ook voor klanten van dochtermerken XS4ALL en Telfort.

Door deze wijziging gaat het betaalpakket van FOX Sport veranderen. Het huidige pakket verdwijnt en daarvoor in de plaats komt het FOX Sports Compleet abonnement. In dit pakket zitten de zenders FOX Sports 2 tot en met 6 en FOX Sports GO. Bij een nieuw pakket hoort ook een nieuwe prijs. Betaalde klanten van KPN eerst nog €9,99 voor het extra zender pakket van FOX Sports, dit wordt vanaf 5 september €12,99 per maand.

Wanneer je KPN-mobiel combineert met internet en tv van KPN kun je gebruik maken van combivoordeel. Daarmee kun je onder andere kiezen voor een extra zenderpakket. Het nieuwe FOX Sports Compleet abonnement valt hier ook onder. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor combivoordeel zijn op jouw adres? Dat ontdek je binnen een minuut met onze combivoordeel vergelijker.

Er zit wel een klein addertje onder gras. Voorheen werden alle wedstrijden van topclubs als PSV, Feijenoord en Ajax live op FOX Sports 1 uitgezonden. Dit gaat veranderen en veel van deze wedstrijden zullen straks op FOX Sports 2 en 3 te zien zijn. Daardoor komt er op FOX Sports 1 wel meer ruimte voor de wedstrijden van clubs als FC Groningen, ADO Den Haag en Willem II.

Dreamworks

Als eerste internet provider in Nederland voegt KPN Dreamworks toe aan haar zenderaanbod voor klanten met interactieve tv. In eerste instantie in Dreamworks nog met een niet aangepaste programmering te zien. Per 1 september starten zij met een volwaardige 24-uurs programmering.

Dreamworks gaat veel programma’s voor kinderen bieden, waaronder De avonturen van de Gelaarsde Kat, Home: Avonturen met Tip & Oh en Draken: Rijders van Berk.
Of andere internet providers als T-Mobile en Ziggo Dreamworks ook gaan aanbieden is nog niet bekend.

Njam!

Met het risico dat 24Kitchen uit het aanbod zou verdwijnen, is KPN ook voor deze zender naar een alternatief op zoek gegaan. Dat is de Belgische kookzender Njam! geworden. Ondanks dat 24Kitchen niet verdwijnt wordt ook Njam! toegevoegd aan het zenderaanbod van KPN.

OutTV

Deze zomer is er nog meer te zien voor KPN-klanten met interactieve televisie. In juli is de gay lifestyle zender OutTV op voorkeuzekanaal 77 te zien. Ook in augustus kun je naar deze zender kijken maar dan via het etalagekanaal 28.

OutTV besteed de komende tijd aandacht aan de Gay Pride in Amsterdam, maar je kijkt ook naar programma’s als Shear Genius, Queer as Folk, RuPauls’s Drag Race en de documentaire Conchita Wurst.

Wil jij je zenderaanbod ook graag uitgebreid zien? Kies dan voor internet en tv van KPN. Met onze postcodecheck ontdek je makkelijk en snel wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.