100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Extra entertainment voor Caiway-klanten

Donderdag 16 april 2020 1 minuut en 29 seconden leestijd

Extra entertainment voor Caiway-klanten

Inmiddels wordt iedereen al bijna een maand verzocht om zoveel mogelijk binnen te blijven en dat is voor sommige nog best een uitdaging. Caiway maakt het alle thuisblijvers wat aangenamer door vanaf vrijdag 10 april extra tv-zenders beschikbaar te maken. In dit bericht lees je welke zenders beschikbaar zijn.

Entertainment voor kinderen

Het kan best lastig zijn om kinderen de hele dag te entertainen nu ze de hele dag thuis zitten.  Daarom zijn er ook een aantal leuke kinderzenders beschikbaar.

Zender

Kanaal

RTL Telekids

119

BabyTV

121

Cartoon Network

122

Nick Jr.

123

Boomerang

124

Pebble TV

125

Nick Toons

148

Nick Music

149

Entertainment voor volwassenen

Ook is Caiway de volwassenen niet vergeten. Zo zijn er extra zenders beschikbaar met comedy, films en crime.

Zender

Kanaal

RTL Crime

103

Comedy Central Extra

105

Shorts TV

106

Insight HD

107

CI (Crime & Investigation)

108

Nog meer extra’s

Caiway heeft nog meer toegevoegd. Zo is de zender IedereenLive te zien op kanaal 999. Dit programma brengt woonkamers in heel Nederland in verbinding met elkaar. Het programma wordt gepresenteerd door Beau van Ervens Dorens en Alexander Klöpping. De uitzending is elke werkdag van 14:00 tot 17:00. Geef je via WhatsApp op en je kan deel uit maken van het programma.

Ook heeft Caiway de app van Kerkdienstgemist toegevoegd aan Caiway Interactieve TV waarmee je live, of op een later moment, kerkdiensten van 1450 aangesloten kerken uit heel Nederland kan volgen.

Hoe ontvang ik de extra zenders van Caiway?

Het is vrij eenvoudig. Je hoeft namelijk zelf eigenlijk helemaal niks te doen. De zenders worden automatisch toegevoegd aan je zenderoverzicht. Het kan zijn dat je de zenders niet direct te zien krijgt. Kijk je via een tv-ontvanger? Probeer dat de tv-ontvanger te resetten. Kijk je zonder tv-ontvanger? Probeer dan de zenders opnieuw in te stellen. Omdat de zenders zijn toegevoegd aan je basispakket is het mogelijk alleen mogelijk om de zenders live te bekijken.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Caiway? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Caiway leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.