100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Black Friday bij Caiway!

Woensdag 16 November 2022 3 minuten en 27 seconden leestijd

Black Friday bij Caiway!

Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement? Dan is de tijd rondom Black Friday de perfecte tijd om over te stappen. Tijdens Black Friday kun je veel producten in de uitverkoop kopen, hetzelfde geldt voor je internetabonnement. De internetprovider Caiway heeft een hele mooie actie en wij lichten deze toe!

Stap nu over naar Caiway en je profiteert van de Black Friday deal. Caiway brengt tijdens deze black Friday verlichting in dure tijden. Je krijgt namelijk alle voordelen van glasvezelinternet, voor een extra scherpe prijs. Je ontvangt maar liefst 6 maanden korting op je internet abonnement. Daarbij wordt het gratis geïnstalleerd door een monteur t.w.v. €84,- en ontvang je drie slimme wifi boosters het eerste jaar gratis. Als je via ProviderCheck naar Caiway overstapt ontvang je nog meer korting. Dan krijg je namelijk nog €50,- cashback. Deze kun je aanvragen via het cashback formulier.

Caiway heeft sinds kort twee extra goedkope abonnementen, namelijk Alleen Internet Budget en Internet & TV Budget. Deze abonnementen hebben hele scherpe prijzen en je ontvangt snel en stabiel glasvezel. Voor beide pakketten betaal je met de Black Friday deal de eerste 6 maanden maar €25,- per maand. Na deze 6 maanden betaal je voor Internet Budget maar €35,- per maand en voor Internet & TV Budget maar €45,- per maand. Ben jij benieuwd of Caiway leverbaar is op jouw adres en of jij ook het Caiway Budget pakket kunt bestellen? Doe dan nu onze gratis postcodecheck om hier achter te komen.

Wat is het Caiway Budget pakket?

Caiway heeft in september een nog voordeliger pakket op de markt gebracht, namelijk het Caiway Budget pakket. Dit zijn ‘Alleen Internet Budget’ en ‘Internet & TV Budget’. Je ontvangt een snel en stabiel glasvezelabonnement voor een hele scherpe prijs. Vooral met Black Friday kun je dit abonnement voor een hele lage prijs aanschaffen zoals boven in dit blog omschreven.  

Met Alleen Internet Budget ontvang je een internetsnelheid van 100 Mbit/s. Met Internet & TV Budget ontvang je een internetsnelheid van 75 Mbit/s. Bij beide pakketten geniet je van razendsnel glasvezelinternet en ontvang je een wifi-modem. Als je kiest voor tv ontvang je meer dan 70 zenders, waarvan 43 in Full HD. Je kunt ook opnemen, live pauzeren, begin gemist kijken en programma gemist kijken. Als je de tv app download kun ook via de app kijken in plaats van via het tv kastje.

Wanneer je graag vast bellen er bij wilt hebben kun je voordelig bellen voor maar €2,50 per maand. Je heb gratis nummerbehoud en kunt kiezen uit meerdere belbundels.

Wie is Caiway?

Caiway bestaat al sinds 1981 en heeft dus al heel veel ervaring. Ze wil iedere consument laten genieten van alles wat internet, interactie tv en telefonie te bieden heeft, ook in het buitengebied. De officiële naam toentertijd was CAIW. CAIW richtte zich vooral op tv-aansluitingen. In 1995 werd ze ook actief als internetprovider onder naam Kabelfoon. Sinds 2004 vallen internet en tv onder dezelfde organisatie en CAIW en Kabelfoon onder de merknaam Caiway samen verder gegaan.

Caiway vindt het belangrijk om glasvezel ook in de buitengebieden te leveren, omdat Nederland niet alleen bestaat uit de randstad. Het kan zo zijn dat er nog geen geschikte kabels in de grond liggen. Als dit zo is wordt er eerst gekeken of er voldoende vraag naar internet is in dat gebied. Als meer dan 50% van de bewoners vooraf intekent gaat de schop in de grond en krijgt het hele gebied toegang tot glasvezel internet. De ambitie van Caiway is om in de buitengebieden 500.000 huishoudens toegang te geven tot het glasvezelnetwerk. Op dit moment maken in Nederland al meer dan 200.000 klanten gebruik van de diensten van Caiway. Je kunt kiezen voor een abonnement met alleen internet, maar ook voor een abonnement met tv en/of bellen er bij. De maximale snelheid die gehaald kan worden met Caiway glasvezel is 1000 Mbit/s.

Je kunt bij Caiway ook een mobiel abonnement afnemen. Als jij een thuis abonnement en een sim only abonnement afneemt bij Caiway krijg je €5,- extra korting op je internet & tv abonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking