100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday bij Delta!

Woensdag 23 November 2022 3 minuten en 6 seconden leestijd

Black Friday bij Delta!

November; de maand van Black Friday! Daar horen mooie aanbiedingen bij en Delta heeft die voor jou. Ben je benieuwd welke Black Friday acties zij in november hebben? Lees dan snel verder.

Bij Delta is het heel november Black Friday en dat betekent heel veel voordeel. Je betaalt nu namelijk de eerste 6 maanden van je abonnement maar €25,- voor internet! En dat is niet het enige, in november hebben wij namelijk ook nog eens een hele mooie cashback actie met Delta.

Ben je benieuwd of Delta thuis internet levert op jouw adres? Je ontdekt het binnen een minuut met onze gratis postcodecheck.

Alle Delta Black Friday acties op een rij

Wij hebben alle Black Friday deals van Delta voor je op een rij gezet:

 • 6 maanden internet voor €25,-: in november betaal je bij Delta maar €25,- voor je internet. Let op! Als je ook tv en/of vaste telefonie afsluit komen die kosten er bovenop.
   
 • Tot de nok installatie (t.w.v. €182,50): overal in je woning een goede Wifi- verbinding? Daar zorgt Delta met ‘tot de nok installatie’ voor. Er komt een monteur bij je langs die gratis je modem, interactieve tv, telefoon en het Giga goede Delta Wifi installeert. Je ontvangt een mesh Wifi-systeem dat overal in je woning supersnel glasvezelinternet creëert.
   
 • 3 GigaWifi-punten in bruikleen (t.w.v. €179,-): als er op jouw adres kabel internet van Delta leverbaar is kun je kiezen voor 6 maanden internet voor €25,-, maar ook voor 3 GigaWifi-punten gratis in bruikleen zolang je thuis internet van Delta afneemt. Met de GigaWifi punten heb je altijd en overal een perfecte Wifi-verbinding in je woning. De GigaWifi-punten maken automatisch verbinding met het sterkste Wifi-punt. En je installeert ze ook nog eens eenvoudig.

Delta cashback actie

En dan is er ook nog de cashback actie die we in november met Delta hebben!

 • €50,- cashback: je krijgt €50,- cashback cadeau op alle Delta kabel internetpakketten.
 • €30,- cashback: je krijgt €30,- cashback cadeau op alle Delta glasvezel internetpakketten.

Hoe krijg je de Delta cashback?

Als Delta leverbaar is op jouw adres en je hebt het internetpakket gekozen dat het beste bij jou past kun je op de ‘bestellen’ button in onze vergelijker klikken. Wij sturen je dan door naar de website van Delta. Je sluit het abonnement namelijk direct bij Delta af. Na het afsluiten van je nieuwe abonnement krijg je van Delta een bevestiging/contract met daarin het abonnement waarvoor je hebt gekozen en jouw gegevens. Met dit document kun je de cashback aanvragen.

 • Op onze website vul je het cashback formulier in. Misschien vraag je je af waarom je hier je gegevens in moet voeren. Dat heeft de maken met de privacywetgeving. Providers mogen ons namelijk niet vertellen wie naar hen via ons zijn overgestapt. Uiteraard houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.
   
 • Je upload de bevestiging/het contract die je van Delta hebt gekregen. Daarop staat het internetpakket waarvoor je hebt gekozen en jouw gegevens.
   
 • Wij controleren je aanvraag en als alles in orde is zorgen we ervoor dat de cashback zo snel mogelijk op je rekening staat, maar uiterlijk binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd.

Wie is Delta?

Al sinds 1919 is Delta geen onbekende in de provincie Zeeland. Hun oorsprong ligt in de Provinciale Elektriciteit Maatschappij. Na verschillende fusies ontstond in 1991 Delta fiber.

Je kunt bij Delta kiezen voor kabel internet, dat leveren zij in Zeeland. Dankzij de samenwerking met Caiway biedt Delta ook glasvezel internet en zijn zij inmiddels in grote delen van Nederland leverbaar.

Delta biedt naast internet en tv ook energie, daarnaast kun je bij hen ook een mobiel abonnement afsluiten. Wist je dat meerdere producten bij Delta afnemen jou ook nog eens extra voordeel oplevert? Dat noemen we combivoordeel.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking