100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday bij KPN!

Maandag 14 November 2022
Laatste update: Donderdag 24 November 2022 3 minuten en 24 seconden leestijd

Black Friday bij KPN!

Vrijdag 25 november is het weer zo ver, Black Friday! Black Friday staat bekend als een dag waar je de beste deals kunt scoren en kunt genieten van hoge kortingen. Ook de provider KPN doet hier aan mee. Ben je benieuwd naar de Black Friday actie van KPN? Lees dan snel verder!

Als je deze maand overstapt naar KPN kun je profiteren van de Black Friday actie. Je hebt de keuze tussen 12 maanden lang 50% korting op internet, een Philips 43 inch Smart TV, een Philips Soundbar of 2 KPN super wifi punten. Met de overstap naar KPN kun je dus zelf je Black Friday actie kiezen. Heb jij liever een goedkoop abonnement dan kun je natuurlijk het beste kiezen voor de 12 maanden 50% korting, maar vind jij het leuk om bijvoorbeeld een gratis tv te ontvangen dan kies je natuurlijk voor de tv. Daarnaast heb je bij KPN altijd installatiegarantie. Dit houdt in dat KPN altijd eerst zelf controleert of aansluiten op jouw adres wel mogelijk is. De KPN Thuis app wijst je de weg met het aansluiten en als dit niet lukt helpen de experts verder.

Ben je benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Welke producten kun je kiezen?

In plaats van de 12 maanden 50% korting op internet kun je dus ook kiezen voor een product. Om jouw keuze makkelijker te maken zullen wij deze producten toelichten.

De Philips 43 inch Smart TV (t.v.w. €499,-)

Deze Smart TV heeft een diagonaal van 108cm en je kunt genieten van 4K Ultra HD LED. Hierdoor geniet je van een goede beeldkwaliteit met rijke kleuren en vloeiende bewegingen, waardoor de tv ook geschikt is om te gamen. Het is een Smart TV, dit houdt in dat hij ook verbinding kan maken met het internet. Zo kun je dus apps downloaden op de tv, zoals bijvoorbeeld Netflix. Dankzij het Dolby Vision beeld en Dolby Atmos geluid kun je genieten van bioscoop kwaliteit. Voor deze actie geldt, OP = OP.

De Philips Soundbar (t.w.v. €399,-)

Deze Soundbar zorgt ervoor dat je extra goed kunt genieten van tv of muziek door het Dolby Atmos geluid. Je kunt de soundbar door middel van een HDMI-kabel of optische kabel aansluiten op de televisie. Vervolgens kun je de soundbar draadloos verbinden met de subwoofer zodat je geen ongewenste kabels ziet. De Soundbar heeft een afmeting van 900 x 57 x 300mm. De Subwoofer heeft een afmeting van 122 x 403 x 300mm. De Soundbar beschikt over Spotify connect, Bluetooth en Apple AirPlay 2 en heeft een 4K-doorgang, twee HDMI-ingangen en een Optische ingang. Voor deze actie geldt, OP = OP.

2 KPN SuperWifi punten (t.w.v. €199,-)

KPN SuperWifi gaat verder waar KPN wifi stopt. Je kunt in elke hoek van je huis de optimale wifisnelheid ontvangen. Deze wifi bereikt elke hoek van het huis door middel van de nieuwste mesh-technologie. Door middel van de KPN Thuis app kun je de wifipunten heel makkelijk zelf installeren. De aansluiting is draadloos waardoor je geen gedoe hebt met kabels. Je kunt het netwerk blijven uitbreiden door middel van meer wifi punten. Heb jij een FRITZ!Box? Let dan op! KPN SuperWifi werkt namelijk niet met de FRITZ!Box.

Hoe ontvang je je KPN Black Friday keuze?

Als je kiest voor de korting wordt dit berekend op de facturen van de eerste 12 maanden. Je betaalt de eerste 12 maanden minder, daarna gaat de originele prijs van het abonnement in. Hiermee bespaar je op jaarbasis heel erg veel.

Als je kiest voor een cadeau wordt deze na de activatie van je abonnement naar je toe gestuurd. Zodra het cadeau verzonden is ontvang je een email met de track & trace waarop je de status van de levering kunt controleren.

De Black Friday actie van KPN loopt van 7 november tot en met 28 november 2022 en het aanbod geldt uitsluitend voor nieuwe klanten die in de afgelopen 6 maanden geen internet van KPN hebben afgenomen en geldt alleen op abonnementen met een looptijd van 12 maanden. Na je bestelling kun je je keuze niet meer wijzigen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking