100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

BLØF concert gratis in huiskamer!

Vrijdag 12 November 2021 3 minuten en 13 seconden leestijd

BLØF concert gratis in huiskamer!

Zaterdag 13 september vindt het concert van BLØF plaats tijdens het ‘HIER’ festival. Voor klanten van KPN hebben wij super goed nieuws. Je kunt dit concert namelijk gratis live bekijken! Het concert van BLØF vindt plaats in Rotterdam Ahoy en alle klanten van KPN zitten op de eerste rij vanuit de huiskamer. Hoe kun je live meegenieten? Lees snel verder!

Het concert van BLØF vindt plaats tijdens het ‘HIER’ festival. Dit is een nieuw festival georganiseerd door Concert at SEA. Als klant van KPN kun je gratis meekijken met BLØF. Je kijkt naar het concert op Beleef KPN (tv-kanaal 41) of je kunt het streamen via PC, tablet of Smartphone. Rond de klok van 21:30 zal BLØF optreden. Hierna is het concert nog terug te kijken tot en met 30 november via het ‘KPN TV menu’. Heb jij een internet only abonnement van KPN? Ook dan kun je het live concert streamen. Ga dan naar kpn.com/kadootje, log in met jouw KPN ID en meld je aan. Je ontvangt op 13-11 een link naar de livestream met de benodigde inlogcode.

Tijdens het HIER festival spelen diverse artiesten in meerdere zalen van Rotterdam Ahoy, van 15:30 uur tot middernacht. De artiesten die naast BLØF nog meer optreden zijn Racoon, Suzan & Freek, Ronnie Flex & The Fam, Maan, Froukje, Son Mieux, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim. Het is de hele middag en avond een groot feest. Naast de optredens is er een uitgebreid culinair dorp met foodtrucks, bijzondere wijnen en bieren op gezellige terrassen.

Wie is BLØF?

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Je kunt BLØF onder andere kennen van de populaire nummers ‘liefs uit Londen’, ‘Alles is liefde’ en ‘Zoutelande’. Deze band heeft al meerdere muziekprijzen binnen gesleept, waaronder acht Edisons, zes 3FM awards en de Popprijs.

BLØF werd in 1992 opgericht. In de eerste jaren speelden ze als coverband. In 1998 werd deze band bekend bij het grote publiek, waarna de populariteit van de band steeg. Deze poprockband is afkomstig uit Zeeland en heeft een Nederlandstalig repertoire. Op dit moment bestaat de band uit zanger en gitarist Paskal Jakobsen, Pianist en gitarist Bas Kennis, bassist Peter Slager en Drummer Norman Bonink.

Wie is KPN?

KPN is al 140 jaar de toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT-diensten in Nederland. Bijna elke Nederlander gebruikt direct of indirect het netwerk van KPN. KPN werkt met passie aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Dit doet ze zodat iedereen altijd en overal verbonden is en om een welvarendere en schonere wereld te creëren.

Nederland digitaliseert in een rap tempo. Daarom wordt veilig, betrouwbaar en snel internet steeds belangrijker. KPN wil van Nederland het best verbonden land ter wereld maken en gelooft dan ook in de kracht van verbinding. Sinds 2015 opereert KPN 100% klimaatneutraal en gebuikt ze alleen nog maar groene energie.

KPN biedt verschillende internetpakketten aan met downloadsnelheden variërend van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. Je ontvangt een gratis KPN Wifi-modem in bruikleen. Dit modem is voorzien van een firewall en WPA-beveiliging.

Heb jij nog geen internet en tv abonnement van KPN?

KPN beschikt over haar eigen glasvezelnetwerk. Er maken inmiddels al 2 miljoen huishouden gebruik van dit glasvezelnetwerk. Je kunt via ProviderCheck gratis de postcodecheck doen. Door middel van deze check zie je welke internetproviders er op jouw adres leverbaar zijn, welk soort internet ze leveren en welke internetsnelheid ze kunnen halen. Wil je graag een abonnement bij KPN afsluiten dan kun je bij ‘filters’ op KPN filteren. Je kunt het abonnement kiezen dat het beste bij je past en deze afsluiten. Bij KPN heb je de keuze tussen meerdere internetsnelheden en tussen ‘internet only’, ‘internet & bellen’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking