100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Budget Thuis nu met gratis Google Nest Wifi t.w.v. €259,- of 8 maanden korting

Maandag 21 September 2020 2 minuten en 38 seconden leestijd

Budget Thuis nu met gratis Google Nest Wifi t.w.v. €259,- of 8 maanden korting

Dat ProviderCheck je helpt met besparen op je vaste lasten is geen geheim meer. Budget Alles-in-1 doet daar nog eens een schepje bovenop. Wanneer je nu kiest voor Budget Alles-in-1 internet & TV ontvang je een gratis Google Nest Wifi t.w.v €259,- of 8 maanden korting op je internet. In dit bericht vertellen wij je alles over deze actie en wat een Google Nest Wifi nu precies is.

Wanneer je internet afsluit wil je natuurlijk dat je overal in huis een goede en stabiele internetverbinding ontvangt. Helaas kan het soms zijn, hoe graag alle providers ook zouden willen, dat je op bepaalde plaatsen in huis minder goed ontvangst hebt waardoor je internet traag kan worden. Voor dit probleem heeft Budget Alles-in-1 nu de oplossing.

Voor wie is deze actie?

Zie deze actie als een ‘welkomstcadeau’. De actie is alleen beschikbaar voor klanten die nog geen klant zijn bij Budget Alles-in-1. Stap je over van een andere internetprovider of heb je nog geen internetabonnement? Dan kan jij zeker gebruik maken van deze actie. De actie voor de Google Nest Wifi is alleen i.c.m. televisie. De 8 maanden korting kan voor Internet Only, Internet & TV en Alles-in-1.

Wat is een Google Nest Wifi?

Kies je voor de Google Nest Wifi? Dan ontvang je een Google Nest Wifi-router en -punt. Dit apparaat zorgt voor een snelle en betrouwbare wifi-verbinding in het hele huis. Daarnaast is het Wifi-punt ook een slimme speaker. Hierdoor kan je ook muziek afspelen. De muziek zet je eenvoudig aan met je stem. Het Google Nest Wifi-punt heeft namelijk een ingebouwde speaker met Google Assistent. Met je stem zet je muziek aan, kan je je netwerk beheren en verschillende apparaten bedienen.

Voordelen Google Nest Wifi

  • Makkelijk in te stellen met de Google Home-app
  • Maakt gebruik van mesh-technologie om in huis snel en betrouwbaar internet te hebben
  • Beveiliging die je netwerk veilig houdt
  • Stel schema‘s op om schermtijd te beheren, de toegang tot bepaalde inhoud te beperken en wifi te onderbreken voor bepaalde apparaten.
  • Stijlvolle, op keramiek geïnspireerde apparaten die niet misstaan in je interieur.
  • Eenvoudige en onopvallende verlichting om je te laten weten dat het netwerk actief is en de Google Assistent je verzoek heeft gehoord.
  • Om rekening te houden met het milieu is de ombouw van de Nest Wifi-router gemaakt van 45% gerecycled plastic. De ombouw van Nest Wifi-punten is gemaakt van 40% gerecycled plastic.

Wat is het aanbod van Budget Alles-in-1?

Budget Alles-in-1 heeft glasvezel pakketten en VDSL-pakketten. Binnen deze pakketten heb je de keuze uit: alleen internet, internet en televisie, internet en bellen en alles-in-1. Bij VDSL heb je de keuze uit het 50Mbit of 100Mbit pakket. Let er hierbij wel op dat je de snelheid ontvangt die mogelijk is op jouw adres. Zo kan je bijvoorbeeld het 50Mbit pakket nemen maar is er een DSL-verbinding tot 30Mbit. Je ontvangt dan 30Mbit internet. Bij glasvezel internet heb je de keuze uit 50, 100 en 200Mbit. Bij glasvezel internet krijg je de beloofde snelheid die bij het pakket staat. Ook zijn bij glasvezel internet je uploadsnelheid en downloadsnelheid gelijk aan elkaar.

En ben je energieklant bij Budget Alles-in-1? Dan ontvang je €5,- extra korting op je internet. Op deze manier heb je een groot deel van je vaste lasten allemaal onder een dak. Wel zo handig!

Ben jij benieuwd wat Budget Alles-in-1 voor jou kan doen en wil je gebruik maken van alle voordelen? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck. Zo zie je direct of Budget Alles-in-1 leverbaar is op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking