100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Caiway actie!

Woensdag 3 Maart 2021 3 minuten en 56 seconden leestijd

Caiway actie!

Caiway heeft een hele mooie actie! Alle internet-pakketten zijn de eerste 6 maanden namelijk maar €35,- per maand EN je krijgt €120,- korting op 3 Slimme Wifiboosters (van 169,- voor 49,-)! Dit wil jij toch ook?

Ontdek de huidige Caiway aanbiedingen

Wat houdt de actie van Caiway in?

Zoals hierboven beschreven ontvang je wanneer je nu een abonnement bij Caiway afsluit de eerste 6 maanden internet voor maar €35,- per maand. Dit geldt voor alle internet pakketten. Daarnaast ontvang je ook nog eens €120,- korting op 3 slimme Wifiboosters. Dit betekent dat je voor de Wifiboosters geen €169,- maar €49,- betaald! Om het aanbod nog beter te maken biedt Caiway ook tijdelijk gratis installatie door monteur, geen verzend- en administratiekosten, 2 maanden gratis Plus-TV en 2 maanden gratis veilig internet. Wil jij weten of je ook gebruik kunt maken van deze mooie actie? Doe dan even onze gratis postcodecheck om te kijken of Caiway ook op jouw adres levert.

Nieuwe internetsnelheden

Naast deze actie zijn ook de internetsnelheden van de glasvezel pakketten verandert. Zo biedt Caiway nu ook internet- en tv pakketten aan met een internetsnelheid van wel 1Gbit/s! Wij zetten de veranderingen van de internetsnelheden van Caiway voor jou op een rijtje:

 • Alleen internet was 150 Mbit/s en is nu 250 Mbit/s;
 • Alleen internet Gigasnel 1Gbit/s is hetzelfde gebleven.
 • Internet & tv voordelig was 75 Mbit/s en is nu 100 Mbit/s;
 • Internet & tv slim was 250 Mbit/s en is nu 400 Mbit/s;
 • Internet & tv snel is verandert naar Glasvezel internet & tv GigaSnel. De snelheid was 600 Mbit/s en is nu maar liefst 1 Gbit/s;
 • Internet & tv voordelig met bellen was 75 Mbit/s en is nu 100 Mbit/s;
 • Internet & tv slim met bellen was 250 Mbit/s en is nu 400 Mbit/s;
 • Internet & tv snel met bellen was 600 Mbit/s en is nu 1 Gbit/s.
   

Wie is Caiway?

Caiway is een van de meest ervaren internet glasvezelproviders van Nederland. In Januari 2018 is Caiway verkocht aan het Zweedse EQT Infrastrucutre Fund, bekend van Delta Fiber Nederland. Voor de klanten is er niets veranderd. Caiway richt zicht vooral op glasvezel in de buitengebieden. In de afgelopen 35 jaar is Caiway druk bezig geweest om de techniek van morgen naar jouw huiskamer te krijgen. De pakketten en abonnementen zijn dan ook regionaal door heel Nederland beschikbaar en worden in steeds meer gebieden aangeleverd.

Met het glasvezelnetwerk van Caiway heb je een betrouwbare en stabiele internetverbinding. Je ontvang de daadwerkelijke internetsnelheid waar je naar vraagt. Je kunt op verschillende apparaten tegelijkertijd internetten of gamen zonder dat je internetverbinding gaat haperen.

Welke internetpakketten biedt Caiway aan?

Je vindt bij Caiway internetpakketten met variërende snelheden van 100 Mbit/s tot wel 1Gbit/s. Je hebt de keuze tussen meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet thuis’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’. Alles-in-1 houdt in dat je zowel internet als tv en bellen in een pakket afsluit. Het basis interactieve tv-pakket van Caiway bestaat uit meer dan 70 zenders. Met interactieve tv kun je programma’s opnemen, pauzeren en terugkijken. Daarnaast kun je het programma vanaf het begin van de uitzending starten en met de app overal online tv kijken. Je kunt ook extra zender pakketten afsluiten.

Welke extra tv pakketten biedt Caiway aan?

Naast de 70+ zenders die je ontvangt in het basis tv-pakket van Caiway, kun je er ook voor kiezen om extra zenders aan te schaffen. Deze zenders zitten in extra zenderpakketten. Al deze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Je hebt de keus tussen:

 • ESPN compleet: De 6 zenders van ESPN eredivisie en ESPN international;
 • Plus TV: 40 extra zenders, van entertainment tot lifestyle tot kinderprogramma’s;
 • Ziggo Sport totaal: De meest veelzijdige sportzender van Nederland met onder andere Formule 1, Golf en Tennis. Uitgelicht op 6 zenders;
 • Film1: Dit zijn 4 reclamevrije kanalen met de grootste Nederlandse films en de nieuwste blockbusters;
 • Kinderpakket: 9 extra zenders voor de allerkleinste kijkers, zoals Boomerang en Baby TV;
 • Internationaal pakket: Je ontvangt met dit pakket maar liefst 20 zenders uit onder andere Frankrijk, italië, Duitsland en Amerika;
 • Turks zenderpakket: Dit zijn de 10 meest bekeken televisiezenders uit Turkije. Met zenders als TV8 en ShowTurk;
 • Erotiek: In het erotiek pakket vind je 5 erotiekzenders met wekelijke premières en thematische nachten;
 • Gay Lifestyle: Hier vind je de beste dramaseries, films en erotische video’s.
   

Hoe sluit ik Caiway af?

Wil je ook gebruik maken van de actie van Caiway? Wanneer je bij ons de postcodecheck doet kun je zien of Caiway beschikbaar is op jouw adres. Ook zie je meteen welke pakketten je af kunt nemen. Je kunt dus heel makkelijk een keuze maken tussen het pakket wat voor jou het beste is. Als je op ‘bestellen’ druk wordt je doorgestuurd naar de website van Caiway zelf. Hier kun je eventueel nog dingen aanpassen zoals een extra zenderpakket nemen. Veel plezier met het internet van Caiway!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking