100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Caiway Black Friday actie 2021!

Woensdag 3 November 2021 3 minuten en 36 seconden leestijd

Caiway Black Friday actie 2021!

Onze eerste Black Friday actie is bekend! Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Caiway heb je de keuze tussen een Samsung A7 Tablet (t.w.v. €235,-) zilver met book cover OF 12 maanden lang korting op elk glasvezel abonnement. Je kunt voor de tablet kiezen zolang de voorraad strekt, OP = OP. Kies jij ook voor Caiway?

Naast dat je kunt kiezen tussen een Samsung Tablet of 12 maanden korting, ontvang je nog meer extra’s! Bovenop het prijsvoordeel krijgen nieuwe klanten namelijk 3 slimme Wifiboosters 1 jaar lang gratis in bruikleen, gratis verzend- en administratiekosten, gratis monteur (optioneel), 2 maanden gratis veilig internet en 2 maanden gratis Plus TV.

Ben je benieuwd of Caiway leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om hier achter te komen.

Wanneer je een abonnement afsluit bij Caiway ontvang je van Caiway een wifi-modem. Dit is een modem en router in een. Je krijgt nu ook 3 slimme wifiboosters meegeleverd (1 jaar lang gratis in bruikleen). Door de boosters heb je overal supersterke wifi, van de keuken tot op zolder. Waar in huis je ook bent, door de slimme wifi heb je automatisch het sterkste signaal te pakken.

Wat is een Samsung A7 tablet?

De Samsung A7 Tablet ziet er stijlvol uit en voelt solide aan. Door het 10,4 inch full hd scherm en de 4 Dolby Atmos stereo speakers kun jij optimaal genieten van films of series. Naast entertainment kun je de tablet ook gebruiken voor videogesprekken, online shoppen en social media. De accu gaat de hele dag mee en je hebt voldoende opslagruimte voor al je apps. Heb je toch niet genoeg opslagruimte? Dan kun je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart van max 1 TB.

Welke abonnementen kun je afsluiten bij Caiway?

Caiway biedt glasvezelinternet. Met dit netwerk heb je altijd snel internet en iedereen in het huishouden kan tegelijk op het internet zonder dat alles traag wordt. Glasvezelinternet van Caiway is stabiel en betrouwbaar.

Je kunt bij Caiway meerdere abonnementen afsluiten, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’ of ‘alles-in-1’. De 12 maanden korting geldt op elk abonnement, maar hoeveel korting ontvang je dan? Wij hebben het voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet!:

Alleen internet 250 MB: 20% korting. 12 maanden voor €35,- per maand.

Alleen internet Gigasnel: 31% korting. 12 maanden voor €45,- per maand.

Internet & TV voordelig: 33% korting. 12 maanden voor €35,- per maand (met bellen + €2,50 per maand).

Internet & TV Slim: 30% korting. 12 maanden voor €45,- per maand (met bellen + €2,50 per maand).

Internet & TV Gigasnel: 30% korting. 12 maanden voor €55,- per maand (met bellen + €2,50 per maand).

Wie is Caiway?

Sinds 1981 bestaat de glasvezelaanbieder CAIW al. Toen was de officiële naam nog de ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’ en richtte ze zich vooral op tv-aansluitingen. In 1995 werd CAIW ook actief als internetprovider onder de naam ‘Kabelfoon’. Sinds juli 2004 vallen de diensten onder dezelfde organisatie met één duidelijke merknaam; Caiway.

Caiway werkt al meer dan 30 jaar aan steeds betere televisie-, internet- en telefoondiensten. Sluit jij een abonnement af bij Caiway? Dan kun je gebruik maken van razendsnel glasvezel internet. Op dit moment zijn er al meer dan 200.000 huishoudens aangesloten op dit netwerk. Hierbij vergeet Caiway ook de buitengebieden niet. Sinds 2012 is ze begonnen met het leveren van diensten via glasvezel, en het is dan ook de ambitie om ook in buitengebieden zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het moderne netwerk.

Omdat Nederland meer is dan alleen de randstad levert Caiway haar glasvezelpakketten ook in buitengebieden. Wanneer er nog geen geschikte kabels in de grond liggen wordt er bekeken of er voldoende vraag is naar een glasvezelaansluiting. Als meer dan 50% van de bewoners en bedrijven vooraf intekent gaan de graafmachines aan de slag en krijgt het gebied toegang tot glasvezel.

Bij Caiway kun je gebruik maken van de gratis overstapservice. Dit betekent dat Caiway de overstap voor jou regelt en dus ook je huidige abonnement opzegt. Hierdoor kom jij geen moment zonder internet te zitten. Je kunt alleen gebruik maken van de overstapservice wanneer je een abonnement aanvraagt op hetzelfde adres waar je huidige provider de diensten nu ook levert. Wil je versnelt overstappen, dus voor het einde van de contractdatum van je huidige provider? Dit is mogelijk alleen hou dan wel rekening met eventuele extra kosten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking