100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Caiway heeft een nieuwe promotie!

Dinsdag 4 Mei 2021 2 minuten en 55 seconden leestijd

Caiway heeft een nieuwe promotie!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internetprovider? Dan hebben wij goed nieuws, Caiway heeft namelijk een hele mooie actie; de Slim bekeken weken! Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Caiway ontvang jij het hele eerste jaar korting. Dat betekent 12 maanden lang minder betalen, dat wil jij toch ook? Lees snel verder.

Je zou ook kunnen kiezen voor drie slimme wifi boosters, t.w.v. €169,-, met een bijbetaling van €49,-. Het gaat om de ‘ Deco M5|AC 1300 Whome Home Mesh Wi-Fi System’  van TP Link. Je hebt dus de keuzen tussen 12 maanden lang korting OF 3 Wifiboosters. Naast deze mooie keuze biedt Caiway ook nog andere voordelen, namelijk:

 • Gratis verzend- en adminkosten;
 • Gratis installatieservice;
 • 1e 2 maanden gratis veilig internet;
 • 1e 2 maanden gratis plus TV.  
   

De korting van Caiway geldt op alle internetabonnementen. Wij hebben de kortingen voor jou op een rijtje gezet:

 • Alleen internet: 12 maanden voor maar €35,- per maand;
 • Alleen internet GigaSnel: 12 maanden voor maar €35,- per maand;
 • Internet & TV voordelig: 12 maanden voor maar €35,- per maand;
 • Internet & TV slim: 12 maanden voor maar €45,- per maand;
 • Internet & TV GigaSnel: 12 maanden voor maar €55,- per maand;
 • Internet & TV voordelig met bellen: 12 maanden voor maar €37,50 per maand;
 • Internet & TV slim met bellen: 12 maanden voor maar €47,50 per maand;
 • Internet & TV en bellen GigaSnel: 12 maanden voor maar €57,50 per maand.
   

Voor welk abonnement kies jij?

Wie is Caiway?

Caiway is een van de meest ervaren internet glasvezelproviders van Nederland. Het moederbedrijf van Caiway is CAIW en bestaat al sinds 1981. CAIW richtte zich vooral op tv-aansluitingen en in 1995 wordt ze ook actief als internetprovider. In 2018 is CAIW verkocht aan CIF.

Caiway heeft ruim 30 jaar ervaring en werkt steeds aan betere internet-, televisie- en telefonie-diensten. Er maken in Nederland al ruim 200.000 klanten gebruik van de diensten van Caiway internet. Ze is de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland en houdt ook rekening met het buitengebied. Wanneer er in het buitengebied nog geen geschikte kabels in de grond liggen, wordt er bekeken of er voldoende vraag is naar glasvezelaansluitingen. Wanneer meer dan 50% van de adressen in het gebied vooraf intekent, gaat de schop in de grond en krijgt het gebied toegang tot glasvezelinternet. Caiway heeft de ambitie om zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het glasvezelnetwerk.

Je kunt bij Caiway kiezen voor meerdere internetabonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’. Caiway biedt Glasvezelinternet aan met snelheden van 100mbit tot en met 1000mbit.

Kies je ook voor een abonnement met tv? Dan ontvang je meer dan 75 tv-zenders, waarvan 39 in full HD-kwaliteit. Wil je meer zenders ontvangen dan het basispakket? Dit is mogelijk door middel van extra zenderpakketten. Met interactieve tv van Caiway kun je programma’s opnemen en live pauzeren en kun je gebruik maken van de functies ‘begin gemist’ en ‘uitzending gemist’.

Welk soort internet biedt Caiway?

Caiway biedt Kabelinternet en glasvezel internet. De meeste klanten ontvangen Glasvezelinternet. Er zijn nog maar enkele plaatsen in Nederland waar je gebruik kunt maken van kabelinternet.

Met glasvezelinternet ontvang je internet via glasvezel, een soort glas dat zo dun als een haar is. Het signaal wordt verstuurt door middel van laserlicht. Hoe sneller dit licht knippert, hoe sneller het internet is. Met het Caiway glasvezelnetwerk heb je een betrouwbare en stabiele internetverbinding. Je kunt met meerdere mensen gebruik maken van het internet zonder dat het langzamer wordt. De up- en downloadsnelheid is gelijk aan elkaar.

Ben je benieuwd of jij ook internet van Caiway kunt ontvangen? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Is Caiway beschikbaar op jouw adres? Pak dan die korting!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking