100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Caiway voert per 1 maart een prijswijziging door

Vrijdag 24 Februari 2023 4 minuten en 8 seconden leestijd

Caiway voert per 1 maart een prijswijziging door

Heb jij een internet (en tv) abonnement van Caiway? Dan moet je rekening houden met een prijswijziging. De prijzen van de abonnementen gaan namelijk per 1 maart omhoog. Naast de prijzen worden ook de snelheden van sommige pakketten verhoogt. Ben je benieuwd naar de wijzigingen? Wij lichten ze toe!

Een van de belangrijkste redenen voor de prijsverhoging bij Caiway is de inflatie. Daarnaast vindt Caiway het belangrijk dat haar klanten goed gebruik kunnen blijven maken van haar producten en diensten. Doordat het internetverbruik blijft stijgen is Caiway genoodzaakt om de netwerkcapaciteit te blijven verhogen. Dit doet ze onder andere door het verhogen van haar snelheden. De tarieven van de nieuwe abonnementen gaan gemiddeld tot 4 euro per maand omhoog. Alleen de prijzen van de budget abonnementen blijven hetzelfde.

Als je nu bij ons de postcodecheck doet zie je al de nieuwe prijzen. Ook bij Caiway zelf zijn de nieuwe prijzen al doorgevoerd in het bestelproces. Dit is gedaan zodat je als nieuwe klant ziet wat je gaat betalen. Zo hoef je na een maand niet opeens veel meer te betalen. Vind jij de prijswijziging van Caiway te fors en wil je graag overstappen naar een andere internetprovider? Neem dan een kijkje bij de provider DELTA. DELTA en Caiway leveren in hetzelfde gebied en de prijzen van DELTA zijn niet verhoogt. Je kunt via onze gratis postcodecheck kijken of DELTA leverbaar is op jouw adres.

Wat zijn de wijzigingen bij Caiway?

Zoals wij hebben toegelicht verhoogt Caiway per 1 maart haar prijzen en snelheden. Als klant bij Caiway heb je als het goed is al een brief ontvangen over de wijzigingen. Wij zetten de wijzigingen alsnog even voor je op een rij:

Wijziging in prijs:

  • Alleen internet voordelig:           van €44,50         naar €47,50
  • Alleen internet GigaSnel:             van €64,50         naar €67,50
  • Internet & TV Voordelig:              van €52,95         naar €57,-
  • Internet & TV Slim:                        van €64,95         naar €69
  • Internet & TV GigaSnel:                van €78,95         naar €82,50

Wijziging in snelheid:

  • Alleen internet Voordelig            van 300 Mb        naar 400 Mb
  • Internet & TV Voordelig               van 150 Mb        naar 200 Mb
  • Internet & TV Slim                         van 500 Mb        naar 600 Mb

Wie is Caiway?

Caiway is, met ruim 35 jaar ervaring, een van de meest ervaren glasvezel providers van Nederland. Deze provider werkt aan steeds betere internet- en televisie diensten. Ook de buitengebieden worden door Caiway niet vergeten. Je kunt meerdere abonnementen afsluiten met snelheden tussen de 100 Mbit/s en 1000 Mbit/s. Als je kiest voor een abonnement met tv ontvang je maar liefst 75 zenders in het basispakket, waarvan 45 in Full HD kwaliteit. Als je nog meer zenders wilt hebben kun je extra zenderpakketten aanschaffen.

De meeste klanten ontvangen bij Caiway internet via glasvezel. Caiway vindt het belangrijk ook internet in het buitengebieden te leveren, omdat er meer is in Nederland dan alleen de randstad en de groeikernen. Als er nog geen geschikte kabels in de grond liggen gaat Caiway kijken of er voldoende vraag is naar een glasvezelaansluiting. Als meer dan 50% van de bewoners intekent gaat de schop in de grond en krijgt het buitengebied toegang tot glasvezel.

Wie is DELTA?

DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. Bijna iedereen die op kabel internet is aangesloten in Zeeland is klant bij DELTA. Inmiddels is DELTA ook druk bezig met het aanleggen van een glasvezel netwerk en krijgen steeds meer huishoudens toegang tot dit netwerk. DELTA heeft internetsneleden van 150 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je kunt meerdere soorten abonnementen afsluiten. Als je kiest voor een abonnement met televisie ontvang je in het basispakket meer dan 50 zenders. Als je extra zenders wilt kun je extra zenderpakketten aanschaffen.

Wat DELTA uniek maakt is het Flexpakket. Je kunt jouw internet pakket helemaal naar wens instellen en dit kun je ook maandelijks eenvoudig aanpassen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een maandje tv te kijken en het daarna weer uit te zetten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking