100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Cashback actie Caiway

Dinsdag 13 Februari 2024 2 minuten en 55 seconden leestijd

Cashback actie Caiway

Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement en wil je niet te veel betalen? Dan is het tijd om eens verder te kijken naar de mogelijkheden. Caiway heeft namelijk op dit moment een mooie actie en daar komt ook nog een extraatje bij kijken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Caiway cashback actie

Op dit moment bieden wij een exclusieve cashback met Caiway. Als je nu kiest voor Caiway internet & tv of Alles-in-1 krijg je een cashback van maar liefst €50,-! Wacht niet te lang met overstappen naar Caiway, deze actie loopt nog tot en met donderdag 29 februari 2024.

De cashback is natuurlijk een mooie actie, maar dit is niet het enige voordeel dat je krijgt als je nu kiest voor Caiway internet. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Korting: de eerste 12 maanden krijg je een flinke korting op jouw internet & tv of alles-in-1 pakket. Hoe hoog deze korting is, hangt af van het pakket dat je kiest. Als je kiest voor de combinatie met vaste telefonie, komt er €2,- bij de prijs bovenop.
  • Gratis monteur: makkelijke installatie dankzij een gratis monteur, die al de apparatuur verbindt met het internet (t.w.v. €85,-)

Wil jij gebruik maken van de cashback actie en bovenstaande voordelen? Doe dan snel onze gratis postcodecheck en ontdek of Caiway leverbaar is op jouw adres.

Gratis monteur

Het installeren van de doe-het-zelf pakketten van Caiway is een makkelijk proces. Mocht je niet heel handig zijn of het fijn vinden als iemand anders het doet. Kan je kiezen voor de gratis monteur t.w.v. €85,-.  Voor de ingangsdatum van je pakket, neemt de monteur contact met je op om een installatieafspraak te maken.

Je kan van de monteur verwachten dat hij al de apparatuur verbindt met het internet, splitters en versterkers zal installeren. De monteur kan indien het nodig is een extra televisie aansluiten, zenders instellen en het beeld verbeteren.

Nieuwe zender bij Caiway!

Je kan bij Caiway vanaf nu kijken naar een gloednieuwe zender met woonprogramma’s. Denk aan home make-overs, interieurtips en droomhuizen die worden gezocht en gevonden. Je ziet dit allemaal bij de nieuwe zender: HGTV. De zender is pas net in Nederland beschikbaar. Quinty Trustfull is ‘de stem’ van HGTV.

Voorbeelden van programma’s zijn Celebrity IOU, waarin beroemdheden een make-over geven bij huizen van mensen die speciaal zijn voor hen. Je kunt ook kijken naar My Lottery Dream Home. In dit programma zoeken kersverse loterijwinnaars nar hun droomhuis die ze zich eindelijk kunnen veroorloven.

Je kijkt naar HGTV op kanaal 21!

Hoe vraag je je Caiway cashback aan?

Gefeliciteerd! Je bent zojuist overgestapt naar Caiway. Nu is het tijd om je cashback bij ons aan te vagen. Hoe je dit doet, leggen wij je hier uit.

Op onze website vind je het cashback formulier. Je vult dit formulier in met je persoonlijke gegevens en uploadt daarbij de samenvatting van de overeenkomst die je van Caiway hebt gekregen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invullen op het formulier. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons niet vertellen wie via ons naar hen is overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij jouw cashback aanvraag controleren.

Wist je dat je jouw cashback, of deel hiervan, ook kunt schenken aan een goed doel. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende goede doelen:

  • KiKa
  • Stichting AAP
  • Stichting Het Vergeten Kind

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kan je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn namelijk te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Wij hebben daarnaast ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking