100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Cashback actie KPN!

Donderdag 15 Februari 2024 3 minuten en 7 seconden leestijd

Cashback actie KPN!

We zijn ondertussen alweer 1,5 maand in het nieuwe jaar en iedereen heeft weer op kunnen starten. Wij hebben, om dit door te pakken, een mooie actie voor jou! Vanaf 1 februari t/m 29 februari 2024 krijg je op alle KPN pakketten een verhoogde cashback. De cashback komt daarbij op de korting die je al van KPN ontvangt. Lees snel verder voor alle informatie over de cashback actie.

Als je van 1 februari t/m 29 februari 2024 via ons overstapt naar KPN, krijg je als je kiest voor een internet & TV of alles-in-1 pakket een cashback van maar liefst €50,-. Als je kiest voor een internet only of internet & bellen abonnement, ontvang je €30,- cashback. Maar dit is niet het enige voordeel dat je krijgt als je nu kiest voor KPN internet. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Korting: de eerste 6 of 12 maanden (afhankelijk van de looptijd van het abonnement dat je kiest) 50% korting. Als je kiest voor de combinatie met vaste telefonie, komt er bij de prijs €2,- bovenop.
  • Aansluitkosten: je betaalt tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25,-

Bij KPN kan je nu ook kiezen voor abonnementen van 2 jaar. Je kan daarnaast ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Let wel op dat de cashback actie en de kortingen niet geldig zijn op de maandelijks opzegbare abonnementen.

Wil je meteen weten of KPN leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis en razendsnelle postcodecheck.

KPN installatiemonteur

Als je bent overgestapt naar KPN krijg je een installatiepakket. Deze is eenvoudig te installeren en dat zou je dus zelf kunnen doen. Is het niet mogelijk om het zelf te installeren op jouw adres? Geen zorgen, KPN stuurt dan een monteur langs. Wil je het niet zelf installeren? Dan kan je kiezen voor een monteur. Je betaalt dan €75,-.

Je kunt van de monteur verwachten dat hij je helpt met de installatie van het modem, de wifi, 1 tv, 1 pc en 1 telefoon. Wil je dat de monteur meer doet? Dan betaal je hier extra voor. Het meerwerk dat de monteur doet is aansluiten van extra apparatuur en het aanleggen van langere kabels.

Een filmcadeau in februari

De hele maand februari krijg je van KPN 5 films cadeau. Deze kan je op je tv-ontvanger bekijken of via de KPN TV app. Je vindt de films in het tv-menu. Je gaat naar ‘Films’ en kiest ‘kadootje voor jou’ (bij KPN TV+ te vinden onder ‘Films per pakket’).

De films die KPN aanbiedt zijn verschillend, maar scoren allemaal erg hoge cijfers. Zo kan je genieten van een zwart-wit film waarin een radiomaker en journalist onverwachts een paar weken voor zijn neefje moet zorgen (C’mon C’mon, 2021) of van een hartchirurg waarbij haar hele leven draait om haar carrière totdat ze een nieuwe buurman krijgt, waardoor ze inziet dat er meer in het leven is dan werken (Singel 39, 2019).

Hoe vraag je je KPN cashback aan?

Gefeliciteerd! Je bent zojuist overgestapt naar KPN. Nu is het tijd om je cashback bij ons aan te vagen. Hoe je dit doet, leggen wij je hier uit.

Op onze website vind je het cashback formulier. Je vult dit formulier in met je persoonlijke gegevens en uploadt daarbij de samenvatting van de overeenkomst die je van KPN hebt gekregen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invullen op het formulier. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons niet vertellen wie via ons naar hen is overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij jouw cashback aanvraag controleren.

Wist je dat je jouw cashback, of feel hiervan, ook kunt schenken aan een goed doel. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende goede doelen:

  • KiKa
  • Stichting AAP
  • Stichting Het Vergeten Kind

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Je kunt ons dan volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Instagram, Facebook en Twitter. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking