100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Combineren van diensten bij KPN levert klanten nog meer op

Dinsdag 22 juli 2014 0 minuten en 37 seconden leestijd

Combineren van diensten bij KPN levert klanten nog meer op

KPN biedt klanten vanaf vandaag meer mogelijkheden voor het combineren van vaste diensten en mobiele abonnementen. “Hoe meer producten de klant heeft en combineert des te meer voordelen de klant ontvangt”, aldus Jaap Postma, Directeur Consumentenmarkt.

Door een vast pakket en een mobiele aansluiting te combineren, krijgt de klant dubbele MB’s, belminuten en sms’jes en gratis bellen tussen de gezinsleden. Het is hierbij van belang dat het mobiele abonnement staat geregistreerd op het adres van de vaste aansluiting. Het gaat hierbij om mobiele abonnementen van KPN en Hi. Klanten die deze combinatie hebben gemaakt zonder het door te hebben krijgen in juli en augustus een brief van KPN met meer informatie.

Wanneer een mobiel abonnement, internet, interactieve tv en bellen op een adres wordt gecombineerd krijgt de klant ook het pluspakket. Het pluspakket bestaat uit 40 gratis tv-zenders, gratis 20 films en 400 uur series en een selectie van programma’s van Nederland 1, 2, 3, tot tien dagen terugkijken met programma gemist.