100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Delta actie!

Woensdag 28 April 2021 3 minuten en 15 seconden leestijd

Delta actie!

Delta heeft een hele mooie nieuwe actie, je betaalt namelijk de eerste 3 maanden voor internet en tv maar €10,- per maand! Dat wil jij toch ook? Je kunt in plaats van de actie ook kiezen voor drie GigaWifi-punten gratis in gebruik. Lees snel meer over deze actie!

Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Delta heb jij dus de keuze tussen 3 maanden internet en tv voor maar €10,- per maand, of drie GigaWifi-punten gratis in gebruik (t.w.v. €169,-). Je ontvangt dus een hele mooie korting. Deze korting geldt voor zowel kabelinternet als glasvezelinternet.  

Wanneer je bij Delta kiest voor 3 maanden internet en tv voor maar €10,- per maand, betaal je de eerste drie maanden maar €10,-, daarna betaal je weer de normale maandprijs. Door deze actie wordt de totaalprijs die je voor het eerste jaar betaalt veel lager. Je kunt zelf kiezen welke internetsnelheid en welke zenders je wilt. Dit is ook maandelijks aan te passen met het Delta Flexpakket. Daarnaast krijg je gratis installatie door een monteur t.w.v. €90,-.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de GigaWifi-punten, maar wat zijn dat?

Wat zijn GigaWifi-punten?

Door de GigaWifi-punten heb je overal in huis een stabiele wifi en wifi-bereik. Je krijgt bij Delta de TP-Link Deco M5 gratis in gebruik. Je ontvangt deze mesh wifi-punten kosteloos in bruikleen. Je kunt deze punten zelf heel gemakkelijk aanleggen. Dit kan met zowel een bekabelde als een draadloze aansluiting.

Heb jij bijvoorbeeld op je zolder een minder goed wifi-bereik omdat je daar ver van je modem af zit? Dan kun je in de buurt van je zolder een wifipunt plaatsen om je wifi hier te versterken.

Ben jij benieuwd of Delta ook leverbaar is op jouw aders? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Wanneer je deze check hebt gedaan zie jij of Delta op jouw adres levert en welk soort internet en internetsnelheden er op jouw adres beschikbaar zijn. Je hebt bij Delta de keuze tussen meerdere soorten internet abonnementen, namelijk ‘alleen internet’ , ‘internet en tv’ , ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’.

Wie is Delta?

Delta is een internetprovider met een jarenlange historie in Zeeland die al in 1919 begon met de oprichting van de Provinciale Zeeuwse Elektriciteit (PZEM). In 1991 bestaat Delta fiber uit een fusie tussen PZEM en watermaatschappij Zuidwest-Nederland (WMZ). Vanaf 2002 bidet Delta Fiber ook digitale diensten van Zeelandnet aan.

Iedereen in Zeeland kent Delta, het is namelijk dé telecomprovider van de provincie. Sinds 2018 groeit het netwerk van Delta ook hard buiten Zeeland. Haar diensten zijn inmiddels in een groot deel van Nederland beschikbaar. Naast haar telecomdiensten levert Delta ook energie, 100% groene stroom.

Delta levert het betrouwbaarste en snelste internet van Zeeland. Ze investeert constant in haar glasvezel en coaxnetwerk. Ze levert glasvezel met snelheden van 150 Mb tot en met 1Gb. Via de kabel levert ze internetsnelheden van 100 Mb tot en met 1 Gb. Kies je ook voor tv? Dan ontvang je standaard ruim 50 tv zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit. Met interactieve tv kun je je favoriete programma’s opnemen, pauzeren en terugkijken vanaf het begin. Je kunt ook via de Delta TV app overal naar je favoriete programma’s kijken.

Delta Fiber Nederland is het moederbedrijf van de merken Delta en Caiway. De ambitie van Delta Fiber Nederland is om zoveel mogelijk mensen in Nederland toegang te geven tot snel internet. Daarom legt ze elke dag door heel Nederland nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de nieuwste netwerkapparatuur.

Welk soort internet biedt Delta?

Delta levert kabelinternet en glasvezelinternet. Kabelinternet is breedbandinternet dat wordt geleverd via het traditionele kabeltelevisienetwerk. Via een kabelmodem wordt er verbinding gemaakt met het kabelnetwerk voor je internet verbinding. Kabel internet biedt een enorme snelheid en de snelheid neemt niet af als je met meerdere personen gebruik maakt van het netwerk.

Glasvezel internet is internet door middel van een glasvezelkabel. Glasvezel is gemaakt van een speciaal soort glas en is heel erg dun. De digitale gegevens worden door middel van laserlicht met een hoge snelheid doorgegeven. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, hoe sneller de gegevens worden verzonden.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking