100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Delta verhoogt haar prijzen & internetsnelheid

Dinsdag 1 Juni 2021 3 minuten en 1 seconde leestijd

Delta verhoogt haar prijzen & internetsnelheid

Er zijn al meerdere internetproviders voorbij gekomen die hun prijzen verhogen. Delta volgt ook. Per 1 juli verhoogt Delta de prijs van een aantal internet abonnementen. Het gaat hoofdzakelijk om internetabonnementen en aanvullende tv-abonnementen. Daarnaast verhoogt ze ook de internetsnelheid van sommige abonnementen. Ben je benieuwd wat jouw nieuwe prijs en snelheid gaat worden? Lees snel verder!

De prijs van de meeste abonnementen worden met ongeveer €1,- tot €2,50 per maand verhoogt. Naast dat de prijs van de abonnementen omhoog gaat, gaat ook de internetsnelheid van de kabelinternet-abonnementen omhoog.

Vergelijk internet aanbiedingen

Wij hebben de snelheidsverhogingen voor jou op een rij gezet:

  • Internet 50 mb wordt 75 mbit/s
  • Internet 100 mb wordt 150 mbit/s
  • Internet 150 mb word 300 mbit/s
     

Ben jij benieuwd of Delta ook beschikbaar is op jouw adres? Je kunt via onze website de gratis postcodecheck doen. Door middel van deze postcodecheck zie jij welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres, welke abonnementen je kunt kiezen en welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Wanneer de prijsverhoging van jouw abonnement hoger is dan de inflatie, mag je kosteloos je contract opzeggen. Dit kan nog tot en met 30 juni. Heb jij het abonnement al langer dan een jaar? Dan kun je als het goed is gewoon maandelijks opzeggen. Weet jij niet zeker of jij je abonnement op kunt zeggen? Dan adviseren wij om even contact op te nemen met de klantenservice dan Delta. Delta vindt klantenservice heel belangrijk. Je kunt haar telefonisch bereiken of je kunt terecht op haar social media kanalen voor een live chat.

Wie is Delta?

Delta is de telecomprovider en energieleverancier van de provincie Zeeland. Omdat Delta het beste netwerk van Zeeland heeft kiezen veel mensen ervoor om een internetabonnement bij Delta af te sluiten voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 is Delta ook hard aan het groeien buiten Zeeland. Haar diensten zijn inmiddels in grote delen van Nederland beschikbaar.

Het moederbedrijf van Delta is Delta Fiber Nederland. Ook Caiway valt hier onder. Beide merken leveren internet, tv, vaste telefoon en mobiele telefonie. De ambitie van Delta Fiber Nederland is om zoveel mogelijk mensen in Nederland toegang te geven tot snel internet. Dit is de rede dat ze elke dag door heel Nederland nieuwe glasvezelnetwerken aanlegt. Delta biedt zowel kabel- als glasvezelinternet aan.

Welke internetpakketten kan ik bij Delta afsluiten?

Je hebt bij Delta de keuze tussen meerdere internet pakketten, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ of ‘alles-in-1’.

Wanneer je internet en tv afsluit bij Delta ontvang je standaard 50 tv zenders, waarvan 32 in HD kwaliteit. Je kijkt naar digitale televisie met een hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor interactieve tv kun je je favoriete programma’s opnemen, pauzeren en vanaf het begin terugkijken. Daarnaast kun je alles via ‘uitzending gemist’  terugkijken. Je kunt door middel van de Delta TV app overal en wanneer je maar wilt tv kijken.

Wat Delta uniek maakt is haar Flexpakket. Dit Flexpakket betstaat uit een internetsnelheid van 100 of 150 Mbp, afhankelijk van je adres, een gratis wifi-modem en een gratis installatie & Wifi-check. De naam Flexpakket zegt het al een beetje, je kunt het maandelijks eenvoudig aanpassen. Wil jij een maand televisie uitproberen? Dit is geen probleem, na deze maand kun je het weer eenvoudig opzeggen. Wil jij een hogere internetsnelheid proberen? Ook dit kun je voor bijvoorbeeld voor een maand doen. Je kunt kiezen wat jij nodig hebt en daar ben je helemaal vrij in.

Heb jij energie of mobiele telefonie van Delta? Dan kun jij een combikorting ontvangen op jouw internetabonnement. Met de combivoordeel ontvang jij gratis dubbele data, onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland, 5 euro korting op Delta internet, extra internetsnelheid in huis en een gratis extra tv-pakket.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking