100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Goed nieuws voor nieuwe klanten XS4ALL!

Donderdag 20 Februari 2020
Laatste update: Dinsdag 26 Mei 2020 1 minuut en 8 seconden leestijd

Goed nieuws voor nieuwe klanten XS4ALL!

XS4ALL is een provider die staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van het internet. XS4ALL wil dan ook graag dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun Internet en TV, Internet en Bellen of Alles-in-1 pakket. En speciaal voor alle nieuwe klanten heeft XS4ALL nu goed nieuws namelijk, een aantal leuke voordelen.

1GB Gratis Mobiel Internet

Alle nieuwe klanten bij XS4ALL krijgen maandelijks gratis een XS4ALL Mobiel Internet Simkaart met 1GB aan internet. Dit is erg handig om bijvoorbeeld te gebruiken bij een tablet of dongel. De Mobiel Internet Simkaart is gratis voor iedereen die minimaal een vaste internetverbinding afneemt bij XS4ALL.

Chromecast actie

Nieuwe klanten van XS4ALL ontvangen bij aankoop van een pakket met minimaal internet van XS4ALL een gratis Google Chromecast (t.w.v. €39). Dit is boven op de netwerkactie waarbij je als nieuwe klant de eerste drie maanden korting krijgt. Deze actie loopt van 27 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.

Wanneer je internetverbinding is geïnstalleerd, ontvang je een e-mail van XS4ALL. In deze mail vind je een vouchercode en een uitleg voor het bestellen van de Chromecast. Zowel de Chromecast en de verzendkosten zijn gratis. Let er dus goed op dat je de Google Chromecast pas kan bestellen, nadat je internet van XS4ALL in geactiveerd. Deze actie is geldig op de volgende pakketten van XS4ALL: Internet, Internet en Televisie, Internet en Bellen en Internet, Televisie en Bellen.

Ben jij benieuwd of XS4ALL op jouw adres internet kan leveren? Via onze postcodecheck zie je gratis en snel welke mogelijkheden er zijn op jouw adres. Dit maakt overstappen een stuk eenvoudiger!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking