100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis Film1 bij Delta

Maandag 18 mei 2020 0 minuten en 46 seconden leestijd

Gratis Film1 bij Delta

Goed nieuws als je klant bent bij Delta of graag wil worden. Wanneer je vaste en mobiele abonnementen combineert krijg je extra voordeel. Maar klanten die dit vanaf 11 mei 2020 doen, krijgen nog meer voordelen. In dit bericht vertellen wij je er alles over.

Al eerder kregen klanten bij KPN, Online.nl, Solcon, BudgetT-Mobile en Ziggo het goede nieuws dat ze, met het vele thuiszitten van deze tijd, gratis gebruik kunnen maken van diverse zenders. Nu dus ook klanten van Delta. Delta-abonnees die vaste en mobiele abonnementen combineren krijgen vanaf 11 mei 2020 betaalzender Film1 gratis bij het abonnementen geleverd.

Wanneer krijg ik Film1?

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen gebruik maken van de voordelen van Delta. Nieuwe klanten die gebruik maken van combivoordeel krijgen gratis Film1. Bestaande klanten die een vast en een mobiel abonnement bij Delta combineren hoeven dit alleen maar aan te geven bij Delta. Delta zorgt er dan voor dat je gebruik kan maken van Film1.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Delta? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Delta leverbaar is op jouw adres en ga internet thuis vergelijken.