100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Gratis films bij KPN!

Maandag 12 September 2022 3 minuten en 10 seconden leestijd

Gratis films bij KPN!

Combineer jij internet met interactieve tv bij KPN? Dan ontvang jij een kadootje! Je kunt namelijk in september en oktober naar gratis films kijken! Daarnaast heeft KPN nog een kleine verassing. Welke films kun je kijken, hoe doe je dat en wat is het andere kado? Wij leggen het uit!

Als klant van internet met interactieve tv bij KPN ontvang jij in september en oktober gratis films. KPN heeft namelijk een selectie gemaakt van vijf arthousefilms die je de komende weken gratis kunt bekijken. Je kunt deze films kijken via het menu ‘films’ – ‘Kies Pluspakket’ – ‘Kadootje’.

KPN heeft een samenwerking met het Rijksmuseum in Amsterdam. Door deze samenwerking ontvang je nog een gratis kado als je internet en tv afneemt bij KPN. Je kunt je namelijk inschrijven voor een online live rondleiding door het Rijksmuseum. Op 13 oktober wordt je meegenomen door de schatten van de magische Middeleeuwen. Je kunt je vragen over de werken, kunstenaars of het museum stellen via de live chat.

Heb jij nog geen internet (en tv) abonnement bij KPN maar wil je dit wel? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of KPN leverbaar is op jouw adres en welke abonnementen KPN levert.

Welke films krijg je gratis bij KPN?

KPN heeft 5 filmhuisfilms geselecteerd die je in september en oktober gratis kunt bekijken. Ben je benieuwd welke films je gratis kunt kijken? Wij hebben de films voor jou op een rij gezet:

 • Melancholia: In deze film volgen we een bruid die heel erg somber is op haar trouwdag. Haar zus heeft de dure bruiloft betaald waardoor er erg veel spanning is tussen de zussen en hun ouders. Het grootste probleem is een enorme komeet die op de aarde afstormt, genaamd Melancholia.
   
 • A Late Quartet: De leden van The Fugue traden al 25 jaar samen op. Deze 4 strijkers hebben samen de wereld gezien, tot opeens een van de leden met onverwacht nieuws komt. Peter moet stoppen met spelen omdat hij de ziekte van Parkinson heeft. Hierdoor ontstaat er ruzie in de groep. Deze film gaat over vriendschap, muziek en het einde.
   
 • Elle s’en va: Bettie is begin 60 en besluit in haar auto te stappen en weg te rijden. Haar liefde is er met een jongere vrouw vandoor en de band met haar familie is niet heel goed. Ze rijdt weg van haar moeder, haar restaurant en haar leven. Hoe verder ze rijdt, hoe minder graag ze terug wilt. Daarom blijft ze doorrijden om een nieuw leven te starten.
   
 • The Farewell: In dit waargebeurde verhaal volgen we de Chinese familie Billie’s in New York. Het draait allemaal om oma die nog in China woont. Ze is ernstig ziek en heeft niet lang meer alleen oma weet dit nog niet. Haar familie wil dit nieuws niet delen met oma, maar ze verzinnen een plannetje om haar naar Amerika te krijgen voor een afscheidsfeest.
   
 • Parasite: Deze film heeft een Oscar gewonnen. De film gaat over de familie Kim. Dit is een arme familie die in een kelder in Seoel woont. De zoon krijgt baantje bij een rijke familie, waardoor de rest van zijn familie jaloers wordt. Ze zorgen ervoor dat zij ook de villa binnenkomen, dit heeft grote gevolgen.  

We is KPN?

KPN is een innovatie internet provider. Je hebt keuze uit verschillende internet pakketten, zowel DSL internet en glasvezel internet, met downloadsnelheden die variëren van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je kunt kiezen tussen internet only, internet en bellen, internet en tv en alles-in-1. Daarnaast wil KPN het leven vrijer, leuker en makkelijker maken door te verbinden. Ze werken bij KPN met passie aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking