100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis Microsoft Surface GO2 en meer bij KPN!

Woensdag 08 september 2021 3 minuten en 30 seconden leestijd

Gratis Microsoft Surface GO2 en meer bij KPN!

KPN heeft op dit moment een hele mooie actie! Wanneer je nu een abonnement bij KPN afsluit ontvang je namelijk een Microsoft Surface GO2 (t.w.v. €459,-) OF ontvang je 6 maanden 50% korting OF ontvang je 2 SuperWifi punten (t.w.v. €199,-). Je hebt dus super veel keuze. En dat is nog niet alles.

Sluit jij deze maand via ProviderCheck een abonnement af dan ontvang jij bovenop de KPN korting nog een extra korting. Je kunt via ProviderCheck namelijk kiezen uit €30,- cashback OF uit een Wake-up light t.w.v. €39,-. Doe snel onze gratis postcodecheck om te kijken of KPN leverbaar is op jouw adres!

Wij zetten de cadeautjes nog even op een rijtje:

 • Microsoft Surface Go2 (t.w.v. €459,-) (alleen bij tv) OF
 • 6 maanden 50% korting OF
 • 2 SuperWifi punten (t.w.v. €199,-)

EN

Wil je meer weten over het Wake-up light? Lees dan onze blog ‘ProviderCheck september deal 2021!’. In deze blog leggen wij uit wat onze ProviderCheck actie inhoudt en hoe je het wake-up light ontvangt.

Wat is een Microsoft Surface Go2?

Wanneer je nu bij KPN een abonnement met tv afsluit ontvang je een Microsoft Surface Go2 t.w.v. €459,- als welkomstcadeau. Deze actie is alleen geldig in combinatie met een 1-jarig internetabonnement.

De Microsoft Surface Go2 is een 2-in-1 laptop van Microsoft. Deze laptop kun je gebruiken als tablet en laptop. Hij is dun, licht en krachtig. Door de lange batterijduur en touchscreen is hij ideaal voor zowel school als ontspanning. Je kunt de Surface Go2 gebruiker voor simpele taken zoals verslagen typen en surfen op het internet. Doordat het device heel erg licht is kun je hem makkelijk meenemen in je tas zodat je onderweg nog even je mail kunt checken of een Netflix serie kunt kijken. De batterij gaat ongeveer 10 uur mee dus je kunt hem makkelijk een dag gebruiken zonder op zoek te gaan naar een stopcontact.

De Microsoft Surface Go2 heeft een aantal pluspunten. Zo kun je met het touchscreen makkelijk swipen door de apps en kun je snel aanpassingen maken aan bijvoorbeeld een notitie. Je kunt apps installeren uit de Microsoft store. Hierdoor ben je beschermd tegen virussen. Daarnaast Upgrade de Surface Go2 zodra er een upgrade beschikbaar is. Naast deze pluspunten zijn er ook een aantal minpunten. Door de processor die in het apparaat zit kun je niet heel veel programma’s tegelijk open hebben staan. Wil je alleen internetten en tekstverwerken dan is dit geen probleem. Het scherm is 10,5 inch. Dit is een prima grootte voor dagelijks gebruik. Doe je echt aan fotobewerking dan zal het scherm wellicht wat klein zijn.  

Specificaties:

 • 2-in-1 laptop, zowel te gebruiken als tablet en laptop;
 • Lange levensduur batterij van 10 uur;
 • Levendige 10,5 inch touchscreen;
 • Lichtgewicht met maar 544 gram;
 • Tot wel 64% sneller dan de Surface Go.

Hoe ontvang je je cadeau van KPN?

Je bestelt jouw KPN abonnement en kiest je welkomstcadeau en aansluitdatum. Je abonnement wordt geactiveerd. Heb je gekozen voor de Microsoft Go2 of voor de Super wifi punten dan worden deze naar je verzonden. Heb je gekozen voor de korting? Deze wordt verrekend in je abonnementskosten. Zodra het cadeau verzonden is ontvang je een track en trace code waarmee je de status van de levering kunt controleren.

Nog een cadeautje!

Naast bovenstaande kortingen biedt KPN in september ook 5 gratis arthouse films aan. Deze films zijn een cadeautje van KPN en je kunt ze vinden in het menu van de interactieve tv-ontvanger. Je gaat naar Films, selecteert het pluspakket en kiest kadootje. Het gaat om de volgende titels:

 • À Bras Ouverts
 • De 100 jarige man die uit het raam klom verdween
 • Shoplifters
 • Still Alice
 • La Vérité

Arthouse films zijn artistieke films, die niet alleen vermaken maar die ook je horizon verbreden, je inspireren en die je aan het denken zetten over verschillende thema’s. Arthouse films zijn meestal films buiten het reguliere commerciële aanbod om. Over het algemeen worden deze films met een lager budget gemaakt en hecht de auteur meer waarde aan de artistieke of culturele waarde van de film.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.