100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis Valentijnfilms bij KPN!

Donderdag 9 Februari 2023 3 minuten en 15 seconden leestijd

Gratis Valentijnfilms bij KPN!

Heb jij een abonnement bij KPN met Interactieve TV of TV+? Dan heeft KPN een cadeau voor jou. Je kunt namelijk in februari naar vijf gratis films kijken. KPN biedt deze films aan in het kader van Valentijnsdag, het zijn dan ook romantische films. Ben je benieuwd van welke romantische films je kunt genieten? Lees dan snel verder.

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht geeft KPN gratis films weg aan haar klanten. Plof lekker op de bank met een bak popcorn of ijs, om van deze romantische films te genieten op de dag van de liefde. Wij zetten de gratis films voor je op een rij:

 • Demolition: Davis zit flink in de knoop met zichzelf na de onverwachte dood van zijn vrouw. Hij begint klachtbrieven te sturen naar de fabrikant van een snoepautomaat. Deze brieven worden gelezen door secretaresse Karen. Langzaam ontstaat er een band tussen hen.
   
 • Complete Unknown: Tom en zijn vrouw geven een feestje. Zijn beste vriend neemt Alice mee als zijn date. Snel blijkt dat Tom en Alice een verleden hebben waar niemand iets over mag weten. Wat is er gebeurd tussen de twee en kennen ze elkaar wel echt?
   
 • How to Write Love: Keith Michaels was een scenarioschrijver die het helemaal had gemaakt. Hij had een volle prijzenkast, een mooie vrouw en een gelukkig leven. Helaas is die tijd voorbij en is hij nu geschieden, brak, bijna 50 en het zakelijke succes is ver weg. Hij neemt een baan op een universiteit uit wanhoop waarmee zijn liefdesleven totaal op zijn kop staat.
   
 • Onze Jongens in Miami: Van deze film krijgen we rooie oortjes. Stripper Jorrit is single en opent samen met Bas een stipclub in Miami. Ze moeten flink aan de bak want ze hebben een bouwval gekocht en ook concurrentie komt om de hoek kijken.
   
 • Weg van jou: Evi is een stadsmeisje en wordt voor haar werk overgeplaatst naar het stille Zeeuws-Vlaanderen. Haar vriend gaat niet met haar mee. Dan ontmoet Evi de schipper Stijn. Kiest ze voor Stijn in Zeeland of gaat ze terug naar Rotterdam?

Hoe kijk je deze films?

Als klant van KPN met Interactieve TV of TV+ kun je gratis naar de vijf films kijken. Dit kan via de bruikleendecoder. Als je de interactieve TV decoder hebt ga je naar ‘Films’, kies je voor ‘kadootje van KPN’ en selecteer je de films onder Valentijnskado.

Als je de KPN TV+ decoder hebt ga je ook naar ‘Films’. Hier ga je naar ‘Films per pakket’ en  vind je ‘kadootje van KPN’. Ook hier selecteer je de films onder Valentijnskado.

Het is dus heel gemakkelijk om de films die je wilt kijken te selecteren. Wil jij ook graag deze gratis films van KPN kijken maar heb je nog geen abonnement bij KPN? Je kunt via onze gratis postcodecheck kijken of KPN ook leverbaar is op jouw adres.

Wie is KPN?

KPN is een hele grote leverancier van telecommunicatie en ICT diensten in Nederland. Sinds 1989 biedt deze internet provider internet, tv en bellen aan particuliere en zakelijke klanten. Deze provider heeft niet stil gezeten in de afgelopen jaren, zo heeft ze uitzending gemist, live pauzeren, contactloos mobiel betalen en interactieve tv op de markt gebracht.

Je kunt verschillende internetpakketten afsluiten bij KPN, met downloadsnelheden die variëren tussen de 50 Mbit/s en 1000 Mbit/s en je kunt kiezen tussen DSL- en glasvezel internet. Je ontvangt vang KPN een wifi-modem in bruikleen. Dit modem is voorzien van een firewall en WPA-beveiliging. Zo weet je dat je veilig online kunt gaan.

KPN vindt dat technologie eenvoudig, begrijpelijk en betrouwbaar moet zijn. Zowel thuis, onderweg als op het werk. KPN wil deze garantie geven en daarom investeert zij voortdurend in innovatie. Met hun producten internet, televisie en bellen zorgt KPN dat heel Nederland verbonden is. Het aanbod is eenvoudig en simpel voor iedereen. Waarbij gebruiksvriendelijkheid bovenop staat.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking