100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Kadootje van KPN!

Vrijdag 2 December 2022 3 minuten en 26 seconden leestijd

Kadootje van KPN!

Als klant van KPN worden de feestdagen extra leuk. KPN heeft namelijk speciaal voor jou 10 films geselecteerd waar je de hele maand december gratis naar kunt kijken. Daarbij krijg je ook een film naar keuze cadeau. Ben je benieuwd hoe je de films kunt kijken? Lees snel verder…

KPN is blij met jou als klant, daarom krijg je een film naar keuze cadeau. Deze film kun je uitzoeken bij Pathé Thuis. Je pakt je cadeautje uit door in te loggen bij KPN. Als je dit hebt gedaan kun je de film starten. Maak je van je woonkamer een thuisbioscoop en plof lekker op de bank tijdens de koude decemberdagen.

Naast een gratis Pathé Thuis film kun je de hele maand december ook genieten van 10 andere gratis films. Om in de stemming te komen voor de feestdagen heeft KPN namelijk 10 films geselecteerd die je gratis kunt kijken, gewoon via je tv-menu.

Ben jij nog geen klant bij KPN maar wil jij dit wel graag? Kijk dan of KPN leverbaar is op jouw adres via onze gratis postcodecheck.

Welke films kijk je gratis bij KPN?

Wij hebben de films die je gratis bij KPN kunt kijken voor jou op een rij gezet. Welke ga jij kijken?

 • I, Tonya: Tonya is een beroemde Amerikaanse kunstschaatsster. Ze is enorm talentvol maar niet bepaald keurig. Ze weet zich omhoog te schaatsen naar de top en mag meedoen met de olympische spelen. Haar grootste concurrente Nancy Kerrigan wordt aangevallen door een man en raakt ernstig verwond aan haar knie. Heeft Tonya hier iets mee te maken? Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tonya en is een van de grootste sportschandalen ooit.
   
 • Geheim Agent Marnie: Marnie is een mollige huiskat met een heerlijk leventje. Ze slaapt, eet en kijkt de hele dag tv. Ook al wordt ze als een prinses behandeld, haar grote droom is om geheim agent te worden. Haar droom lijkt uit te komen, maar is dat wel zo?
   
 • The Grey: Liam Neeson vliegt boven een afgelegen gebied in Alaska tot zijn vliegtuig opeens neerstort. Hij belandt midden in de wildernis in een wolvengebied, waar het mega koud is en hij weinig eten heeft. Hoe gaat hij dit overleven?
   
 • Beginners: Oliver krijgt een schok als zijn vader hem vertelt dat hij op mannen valt en kanker heeft. Zij vader geniet met volle teugen van zijn leven en de liefde, maar Oliver lijkt achter te blijven in dit geluk. Totdat hij Anna ontmoet…
   
 • Een man die Ove heet: Ove is 59 jaar en is de humeurige man uit de wijk. Hij is zo humeurig door een gebeurtenis uit zijn verleden. De zwangere Parvaneh verhuist naar het huis tegenover hem en rijdt per ongeluk zijn brievenbus omver. Dit is het begin van een hechte vriendschap.
   
 • Casper en Emma maken theater: Casper en Emma willen een toneelstuk maken over kaarsen die licht brengen in het donker. Met het toneelstuk willen ze geld inzamelen voor het weeshuis.
   
 • Toen was geluk heel gewoon: Gebaseerd op de serie. Deze film gaat terug in de tijd. Het is 1974 en Nederland heeft net het WK voetbal verloren van West-Duitsland. Jaap Kooijman gooit uit boosheid zijn televisie door het raam. Dit heeft helaas grote gevolgen.
   
 • Mother’s Day: We volgen moeders van alle leeftijden rondom moederdag. De een wordt helemaal gek van haar dochter terwijl de ander geen contact met haar dochter heeft. Ook is er een moeder die haar kinderen moet delen met een nieuwe stiefmoeder. De gemoederen lopen hoog op, hoe zal Moederdag dit jaar verlopen?
   
 • Pak van mijn Hart: Tom en Niek zijn twee broers met een kledingverhuurbedrijf. Tom neemt werk en relaties niet serieus terwijl Niek een vrouw heeft en zich volop op zijn werk stort. Ze modderen maar wat aan tot er een bijzonere vrouw hun zaak binnenloopt.
   
 • Angel has Fallen: Dit is de derde film van de reeks. Mike Banning moet flink aan de bak om zijn eigen leven te redden. Hij wordt onterecht beschuldigd van de moord op de president.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking