100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN Black Friday deal!

Donderdag 16 November 2023
Laatste update: Dinsdag 21 November 2023 2 minuten en 38 seconden leestijd

KPN Black Friday deal!

It's Black Friday week! Black Friday staat erom bekend dat er op die dag (24 november) enorm veel goede deals zijn en je kunt genieten van hoge kortingen. Ook KPN doet dit jaar weer mee aan Black Friday en niet alleen op de 24-ste zelf. Ben jij benieuwd naar de actie van dit jaar? Lees dan snel verder!

Als je nu naar KPN overstapt, kun je al profiteren van de Black Friday actie. Je hebt voor zowel de 1-jarige als 2-jarige abonnementen keuze uit twee Black Friday welkomstcadeaus. Zo kkn je bij de 1-jarige abonnementen kiezen uit 6 maanden 50% korting OF 2 KPN SuperWifi punten t.w.v. €199,-. Bij de 2-jarige abonnementen heb je de keuze uit 12 maanden voor €35,- per maand OF een Coolblue cadeaubon t.w.v. €250,-. Daarnaast betaal je tijdens de Black Friday actie geen aansluitkosten waarmee je nog eens €25,- bespaart.

Ben je benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Welke Black Friday welkomstcadeaus kan je kiezen?

In plaats van de 6 maanden 50% korting op internet (& TV) of 12 maanden korting bij een 2-jarig abonnement, kun je ook kiezen voor een welkomstcadeau. Om voor jou de keuze makkelijker te maken, lichten wij deze producten hier voor je toe:

1-jarig abonnement: 2 KPN SuperWifi punten t.w.v. €199,-

Met KPN SuperWifi heb je overal in je huis een perfect bereik. Je kan de SuperWifi punten verspreiden door je hele huis, zodat je zonder haperingen kan videobellen, streamen, gamen etc. De SuperWifi punten zijn makkelijk te installeren met de KPN Thuis app.

Let op: de KPN SuperWifi punten werken niet in combinatie met de FRITZ! BOX. Voor de FRITZ! Box is het handig om de versterker FRITZ! Repeater 2400 te kopen.

2-jarig abonnement: €250,- Coolblue cadeaubon

Deze bon spreekt eigenlijk voor zich. Je krijgt een cadeaubon ter waarde van €250,- die je kunt besteden bij Coolblue. Deze cadeaubon is 5 jaar geldig na uitgifte. Voor deze actie geldt, OP=OP.

Hoe ontvang je jouw KPN Black Friday keuze?

Als je kiest voor de korting wordt die berekend op de facturen van de eerste 6 of 12 maanden van je abonnement. Na deze periode ga je de originele prijs van je internet (& tv) abonnement betalen.

Als je kiest voor de KPN SuperWifi punten ontvang je deze in dezelfde doos als je installatiepakket. Mocht je jouw bestelling annuleren nadat je het installatiepakket met SuperWifi punten hebt ontvangen, vraagt KPN je deze binnen 1 week terug te sturen.

Als je kiest voor de Coolblue cadeaubon ontvang je deze 14 dagen na activatie van het internetabonnement per e-mail.

De Black Friday actie van KPN loopt van 16 november tot en met 27 november 2023. Het aanbod geldt uitsluitend voor nieuwe klanten die in de afgelopen 6 maanden geen internet van KPN hebben afgenomen.

Wat krijg je naast de Black Friday deal?

Daarnaast heb je bij KPN altijd installatiegarantie. Dit betekent dat KPN altijd eerst zelf controleert of aansluiten op jouw adres wel mogelijk is. De KPN Thuis app wijst je de weg met het aansluiten en als dit niet lukt, helpen de experts van KPN je graag verder.

KPN 4Gbit/s Glasvezel internet

Sinds 23 oktober biedt KPN glasvezel abonnementen met een downloadsnelheid van 4Gbit/s aan. Daarmee heeft KPN één van de hoogste internetsnelheden. Met deze snelheid kan iedereen thuis op zijn/haar eigen apparaat met dezelfde internetsnelheid zijn ding doen. Er kan tegelijk gedownload worden, series gekeken worden en zelfs gamen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking