100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN en XS4ALL verhogen prijzen internet en tv

Thursday 4 April 2019
Laatste update: Monday 25 May 2020 2 minuten en 57 seconden leestijd

KPN en XS4ALL verhogen prijzen internet en tv

Zowel KPN als XS4ALL hebben vorig jaar al een prijsverhoging doorgevoerd en hebben aangekondigd dit in juni 2019 opnieuw te doen. Bij beide internet providers gaan zowel de kosten voor internet en tv als voor vaste telefonie omhoog.

Krijg je te maken met een prijsverhoging en ligt die hoger dan de huidige inflatie? Dan heb je het recht om je abonnement zonder kosten te beëindigen en over te stappen naar een andere internet provider. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Dat ontdek je binnen een minuut met onze postcodecheck.

Prijsverhoging KPN per 1 juni

KPN heeft bekend gemaakt dat zij per 1 juni de prijzen van hun abonnementen verhogen. Wat betekent dit voor jou? De huidige pakketten zoals alleen Internet, Internet en Bellen, Internet en TV Basis, Internet en TV en Internet en TV 4K gaan een €1,00 per maand omhoog.

Heb je nog één van de oudere KPN-abonnementen zoals Internet Instap, Internet Standaard, Alles-in-1 Instap, Alles-in-1 Standaard of Alles-in-1 Premium? Dan stijgt je abonnement zelfs met €3,50 per maand.

Alle KPN-klanten krijgen persoonlijk bericht over wat de kosten van hun abonnement precies gaan worden na 1 juni. Wanneer je in verband met de prijsverhoging wilt overstappen naar een andere internet provider dan kun je tot en met 31 mei 2019 je KPN internetpakket kosteloos opzeggen.

Snelheidsverhoging KPN

Met zo’n prijsverhoging verwacht je misschien dat je ook een hogere internetsnelheid gaat ontvangen. Dit is alleen het geval wanneer je een Internet en TV 4K pakket hebt. De downloadsnelheid van dit pakket gaat van 150Mb naar 200Mb en de uploadsnelheid gaat van 15 naar 20Mb.
Let op! Je ontvangt alleen een hogere internetsnelheid als dat mogelijk is op jouw adres.

Vaste telefonie KPN

Wanneer je gebruik maakt van vaste telefonie van KPN ga je €0,01 per minuut meer betalen. Daarmee kom je op een tarief van €0,14 per minuut. Bel je veel naar landen binnen de EU? Dan hebben we goed nieuws. Het starttarief voor gesprekken naar EU-landen vervalt namelijk al per 15 mei.

Prijsverhoging XS4ALL per 4 juni

Dochter van KPN, XS4ALL is de laatste maanden veel in het nieuws. In januari werd bekend dat KPN gaat stoppen met de merknamen XS4ALL, Telfort en YES Telecom. Voor XS4ALL is nog geen datum bekend. 

Ook XS4ALL heeft bekend gemaakt haar prijzen te gaan verhogen en wel per 4 juni. De prijzen op alle abonnementen stijgen met €2,50 per maand.

XS4ALL verhoogt haar prijzen om de beste service, kwaliteit en internetveiligheid aan haar klanten te kunnen blijven leveren.

Vaste telefonie XS4ALL

Ook bij XS4ALL stijgt het tarief voor vaste telefonie met €0,01 per minuut. Hierdoor betaal je vanaf 4 juni €0,14 per minuut. Maar er is ook goed nieuws op belgebied. De Bellen onbeperkt buitenland bundel wordt namelijk uitgebreid met 40 landen en je betaalt niet langer een starttarief van €0,15 wanneer je naar mobiele nummers in het buitenland belt.

Net als bij KPN geldt ook voor XS4ALL dat je je abonnement kosteloos kunt opzeggen in verband met de prijsverhoging.
Controleer wel altijd voordat je overstapt of de prijsverhoging ook voor jou geldt. Wanneer dit zo is kun je tot en met 3 juni 2019 overstappen naar een andere internet provider

Met onze handige postcodecheck ontdek je welke internet providers nog meer leverbaar zijn op jouw adres. Door extra selecties mee te geven vind je op een makkelijke en snelle manier het internetpakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Misschien kan het wel veel voordeliger of kun je een hogere internetsnelheid op jouw adres ontvangen. Een mooi moment dus om een ander internetabonnement te vergelijken.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking