100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN Geeft een Cadeautje!

Woensdag 6 Oktober 2021 3 minuten en 51 seconden leestijd

KPN Geeft een Cadeautje!

Wanneer je nu een abonnement af sluit bij KPN ontvang je een Google Nest Entertainment Pack! Dit Entertainment Pack bestaat uit een Google Nest Audio en een Google Nest Hub 2. Heb je liever korting op je maandelijkse kosten? Hier kun je ook voor kiezen. Kies je voor de korting dan ontvang je namelijk 6 maanden lang maar liefst 50% korting op internet! Lees snel verder…

Sluit je nu een internetabonnement af bij KPN dan kun je kiezen voor 6 maanden lang 50% op internet korting OF voor het Google Nest Entertainment Pack (t.w.v. 199,-) OF voor 2 SuperWifi punten. Je kunt zelf het cadeautje kiezen dat je zou willen ontvangen. De actie is geldig op alle internet (en tv) abonnementen. Dus of je nu kiest voor alleen internet of voor een alles-in-1 abonnement, die korting is voor jou.

Wat is een Google Nest Entertainment Pack?

Je kunt kiezen voor het Google Nest Entertainment Pack, maar wat houdt dit precies in? Met dit Entertainment pakket ontvang je twee apparaten, namelijk de Google Nest Audio en de Google Nest Hub 2.

Google Nest Audio

De Google Nest Audio is een smart speaker. Je kunt hier muziek mee afspelen, maar je kunt er ook vragen aan stellen en opdrachten aan geven. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat het weer vandaag is of welke afspraken er in jouw agenda staan. Heb je meer slimme producten in huis? Dan kun je deze met de Google Nest Audio besturen.

Deze speaker draait helemaal om geluid. De woofer, tweeter en tuningsoftware van de Nest Audio zorgen voor heldere zang en krachtige bassen die de kamer vullen. De Nest Audio past zich aan aan je omgeving en de audio die je luistert. Je muziek klinkt nog beter en radio en podcast nog duidelijker. Voor stereogeluid kun je ook twee Audio-speakers koppelen.  

De Nest Audio is ontworpen om je privacy te beschermen. Je kunt je spraakgeschiedenis verwijderen en je kun de microfoon aan de achterkant uitschakelen,.

Specificaties

 • Afmetingen: 17,5 cm x 12,4 cm (hoogte x breedte)
 • Luidsprekers: woofer van 7,5 cm en tweeter van 1,9 cm
 • 3 far-field microfoons
 • (2,4 GHz/5 GHz) Wifi
 • Bluetooth 5.0
 • Chromecast ingebouwd

Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Hub heb je controle over alle apparaten in huis. Je kunt bijvoorbeeld overal dezelfde muziek afspelen of je kunt in een oogopslag zien waar de lichten branden. Ook kun je video’s afspelen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in de keuken als je hulp met koken wilt hebben.

De Google Nest Hub is het middelpunt van je behulpzame huis. Je kunt met een beweging of alleen je stem honderden geschikte apparaten bedienen op één centraal scherm. Met de hub heb je makkelijk toegang tot entertainment en tot je agenda. Ook kun je ontspannen met relaxgeluiden als het bedtijd is en wakker worden met de zonsopgangwekker.

Specificaties

 • Afmetingen: 12,04 cm x 17,74 cm (hoogte x breedte)
 • 7 inch touchscreen
 • Full-range speaker met driver van 43,5 mm
 • (2,4 GHz/5 GHz) Wifi
 • Bluetooth 5.0

Hoe ontvang je je cadeautje?

Je ontvangt je cadeautje door bij KPN een internetabonnement voor 12 maanden te nemen. Je kunt in het bestelproces jouw cadeautje kiezen. Ook kies je in het bestelproces de gewenste aansluitdatum. Wanneer je het abonnement hebt bestelt wordt deze geactiveerd. Na de activatie wordt het Google Nest Entertainment Pack naar je verzonden. Zodra het verzonden is ontvang je een e-mail met de track en trace code waarmee je de status van de levering kunt controleren.

Het aanbod geldt alleen voor nieuwe klanten. Wanneer je je bestelling hebt bevestigd kun je het actieaanbod niet meer wijzigen. Het aantal beschikbare Google Nest Audio apparaten is beperkt, dus voor deze actie geld OP = OP. Wanneer je je abonnement binnen de bedenktijd annuleert, vervalt jouw recht op het welkomstcadeau.

Door deel te nemen aan de actie verklaar je in te stemmen met de actievoorwaarden.

Wie is KPN?

KPN is een van de duurzaamste Telecombedrijven ter wereld. KPN gelooft dat technologie het antwoord is op de vragen van morgen. Daarom heeft ze ook 5 thema’s die belandrijk zijn voor het bedrijf omdat ze hierin een rol van betekenis kunnen spelen met haar expertise en netwerk. Het gaat om de volgende thema’s:

 • Ons netwerk
 • Innovatie
 • Midden in de samenleving
 • Veiligheid
 • Duurzaamheid

KPN werkt met passie aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Zo is alles en iedereen altijd en overal verbonden. Tegelijkertijd creëert KPN een welvarende en schonere wereld. Elke dag weer.

KPN is een innovatieve internetprovider en heeft onder andere uitzending gemist, live pauzeren en interactieve tv geïntroduceerd. KPN biedt verschillende internetpakketten met verschillende donwloadsnelheden, variërend van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s.

Benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres? Doen dan snel onze gratis postcodecheck!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking