100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN Snelpakkers!

Dinsdag 24 Mei 2022 3 minuten en 28 seconden leestijd

KPN Snelpakkers!

Ben jij op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan raden wij aan om eens te kijken naar KPN! Vooral als je overstapt om geld te besparen. Als je nu via ProviderCheck overstapt naar KPN ontvang je namelijk 12 maanden lang korting! Word je liever blij gemaakt met een cadeautje? Dit is ook mogelijk. Lees snel verder!

KPN heeft op dit moment een hele mooie deal, namelijk de KPN snelpakkers! Maar wat houdt dit precies in? Als je via ProviderCheck overstapt naar KPN ontvang je maar liefst 12 maanden lang internet (en tv) voor maar €35,- per maand. Dit geldt voor alle abonnementen, dus ook als je een 1 Gbit/s abonnement afsluit. Super voordelig dus. Ontvang je liever een cadeau? Dan heb je ook de keuze uit een Philips 43 inch Smart tv (t.w.v. €449,-) of 2 KPN SuperWifi punten (t.w.v. €199,-). Je hebt dus de keuze tussen OF 12 maanden lang internet & tv voor maar €35,- OF een Philips Smart tv OF twee KPN SuperWifi punten.

Ben je benieuwd of jij een abonnement bij KPN af kunt sluiten? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken of KPN leverbaar is op jouw adres!

Wat is de Philips Smart TV?

De Philips Smart TV heeft een 43 inch scherm, dit is 108 cm, en een levendig HDR beeld. Daarnaast geniet je tijdens het kijken naar je favoriete film of serie ook van 3-zijdig Ambilight. Het Ambilight zijn intelligente LED’s rondom de rand van de TV die reageren op de actie op het scherm. Ze stralen een meeslepende gloed uit die betoverend is. Met deze Philips 4K Android TV springt de actie van het scherm. Door de HDR inhoud en het Ambilight voelen films, programma’s en games groter. Daarnaast heeft de tv eersteklas Dolby Atmos geluid die past bij het schitterende beeld.

Je kunt het startscherm van je Philips Smart TV aanpassen zodat je meteen je favoriete apps ziet als je de tv opstart. Deze Smart tv werkt op Android TV. Deze software richt zich op het snel en gemakkelijk bekijken van content, dit maakt het voor de gebruiker echt ideaal.

Wat zijn de KPN SuperWifi punten?

Met de KPN Super Wifi punten zorg je ervoor dat je overal in huis gebruik kunt maken van perfecte wifi. Zijn er plekken in huis waar je minder wifi hebt zoals de zolder? Dat is met deze wifipunten verleden tijd! Waar je gewone wifi stopt, gaat de KPN SuperWifi verder.

Wij hebben de voordelen van de wifipunten voor jou op een rij gezet:

  • Door de nieuwste mesh technologie heb je in je hele huis perfect bereik;
  • Je kunt de SuperWifi punten heel makkelijk zelf installeren door middel van de KPN Thuis app;
  • Het is een draadloze aansluiting dus je hebt geen gedoe met kabels.

Hoe ontvang je het welkomstcadeau?

Als je het abonnement hebt gekozen dat jij graag af wilt sluiten vul je bij KPN al jouw gegevens in. Tijdens het bestellen van jouw abonnement bij KPN kies je je welkomstcadeau. Ook kies je de aansluitdatum. De dag dat je internet ingaat wordt je abonnement geactiveerd. Op deze dag wordt ook jouw cadeau naar je verzonden. Zodra het cadeau verzonden is ontvang je een email met de Track & Trace code waarin je de status van de levering kunt controleren.

Kies je voor de korting? Deze wordt gewoon verrekend op je factuur, zolang de actieperiode loopt (in dit geval is dat 12 maanden).

Wie is KPN?

KPN is een innovatieve internet provider die de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten. Zo heeft KPN onder andere uitzending gemist, live pauzeren en interactieve tv geïntroduceerd. KPN biedt meerdere internetpakketten aan, zowel DSL en glasvezel, met snelheden van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Wanneer je een internet abonnement met tv neemt ontvang je in het basispakket al meer dan 70 zenders. Je kunt dit uitbreiden met extra tv pakketten.

KPN wil het leven leuker en makkelijker maken door te verbinden. Dit doet ze door met passie te werken aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Daarbij vindt KPN dat de technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. Geen goede en geen moeite.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking