100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

KPN Snelpakkers; Gratis Philips Smart tv

Dinsdag 10 Januari 2023 3 minuten en 40 seconden leestijd

KPN Snelpakkers; Gratis Philips Smart tv

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? KPN heeft tijdelijk de KPN Snelpakkers! Als je nu een abonnement bij KPN afsluit ontvang je 6 maanden lang 50% korting of een welkomst cadeau. Ben je benieuwd welk cadeau je kunt ontvangen? Lees snel verder.

KPN heeft momenteel de KPN Snelpakkers deal. Ben je benieuwd wat deze deal inhoudt? Stap via ProviderCheck over naar een KPN internet (& tv) abonnement en ontvang 6 maanden 50% korting op je abonnement of een mooi cadeau. De keuze is aan jou. Wil je liever een cadeau? Je kunt kiezen tussen een Philips UHD Smart TV t.w.v. €499,- of 2 KPN SuperWifi punten t.w.v. €199,-. Wij zullen de cadeaus toelichten.

Daarnaast biedt KPN deze maand ook een extra gezond cadeau aan. Als je een internet & tv abonnement afsluit krijg je namelijk een maand gratis toegang tot de fitness-app ‘Fit at Home’. Deze app is beschikbaar op de bruikleendecoder van Interactieve TV. In deze app krijg je toegang tot meer dan duizend workouts, die je via groot scherm kunt volgen. Als je van de app gebruik wilt blijven maken kan dit voor €15,- per maand. Als je gebruik maakt van de gratis proefperiode krijg je ook de Food Guide Gezonde Recepten t.w.v. €24,95 cadeau.

Ben je benieuwd of jij een abonnement bij KPN af kunt sluiten? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken of KPN leverbaar is op jouw adres.

Wat is de Philips Smart tv?

De Philips Smart TV heeft een scherm van 43 inch, 108 cm, en een levendig HDR beeld. Naast het mooie beeld geniet je tijdens het kijken van je favoriete film of serie ook van 3-zijdig Ambilight. Dit zijn intelligente LED’s rondom de rand van de TV die reageren op de actie op het scherm. Ze stralen een meeslepende gloed uit die betoverend is. De actie springt van het beeld. Daarnaast heeft de tv eersteklas Dolby Atmos geluid die past bij het schitterende beeld. Je creëert op deze manier echt je eigen thuisbioscoop.

Je kunt het startscherm van de Philips Smart TV aanpassen zodat je meteen je favoriete apps ziet als je de tv opstart. Deze Smart tv werkt op Android TV. De software richt zich op het snel en gemakkelijk bekijken van content, waardoor hij heel gebruiksvriendelijk is.

Wij zetten de specificaties voor je op een rij:

  • 43 inch beeld
  • 4K Ultra HD LED
  • Smart TV
  • Dolby Vision beeld
  • Dolby Atmos geluid

Wat zijn de SuperWifi punten?

Met de mesh superwifi punten van KPN heb je overal in huis super goede wifi. Waar de KPN Wifi stopt, gaat de KPN SuperWifi verder. Zo heb je in elke hoek van je huis een optimale wifisnelheid. Zijn er plekken in huis waar je geen goede verbinding hebt, zoals bijvoorbeeld op zolder? Dat is met deze wifipunten verleden tijd. Wij hebben de voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Door middel van de nieuwste mesh technologie heb je in je hele huis perfect bereik;
  • Door middel van de KPN Thuis app kun je de SuperWifi punten heel makkelijk zelf installeren;
  • Doordat de SuperWifi punten draadloos zijn, heb je geen gedoe met kabels.

Hoe ontvang je het welkomstcadeau?

Als je bij ProviderCheck het abonnement hebt gekozen dat je af wilt sluiten klik je op ‘bestellen’. Je gaat nu naar de website van KPN. Hier sluit je je abonnement af en kies je voor je welkomstcadeau. Als je kiest voor de korting wordt deze verrekend op je factuur. Als je kiest voor een cadeau wordt deze verzonden op de dag dat je internet in gaat. Zodra je cadeau verzonden is ontvang je een email met een Track & Trace code waarin je de status van je levering kunt controleren.

Wie is KPN?

KPN is een internet provider die in de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten. KPN heeft onder andere uitzending gemist, live tv pauzeren en interactieve tv geïntroduceerd. Je kunt bij KPN DSL internet afsluiten met snelheden van 50 Mbit/s tot en met 100 Mbit/s en je kunt glasvezel internet afsluiten met snelheden van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Als je een abonnement afsluit met interactieve tv ontvang je al meer dan 70 tv zenders in het basispakket. Je kunt het aantal zenders uitbreiden met extra zender pakketten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking