100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

KPN Snelpakkers; Gratis Sonos Move

Donderdag 25 Augustus 2022 3 minuten en 40 seconden leestijd

KPN Snelpakkers; Gratis Sonos Move

De Snelpakkers actie van KPN is van start gegaan. Tijdens deze actie kun je kiezen uit verschillende cadeaus of een mooie korting. Ben je benieuwd waar je precies uit kunt kiezen? Lees dan snel verder.

KPN Snelpakkers deal

Het is nu wel heel interessant om te kiezen voor één van de internetabonnementen van KPN, tijdens de Snelpakker actie kun je namelijk kiezen voor een mooi cadeau of een flinke korting. Stap nu over naar KPN en kies uit een Sonos Move speaker (t.w.v. €399,-), 2 KPN SuperWifi punten (t.w.v. €199,-) Of kies voor 6 maanden lang 50% korting op je internet.

De KPN Snelpakker actie loopt tot en met zondag 11 september.

En dat is niet het enige. Als je voor 1 september een KPN internet & tv of alles-in-1 abonnement afsluit ontvang je ook nog eens een cashback van wel €100,-!

Voor welk KPN Snelpakkers cadeau kies jij?

Voor welk KPN welkomstcadeau kies jij? Om de keuze makkelijker te maken vertellen we je wat meer over de verschillende opties:

Sonos Move speaker

Met de Sonos Move speaker geniet je van groots geluid dat je overal met je meeneemt. Je kunt namelijk naar je favoriete muziek luisteren via Wifi en Bluetooth. Stream muziek vanaf je Apple device met Airplay 2. De Sonos Move speaker werkt met touch bediening.

Neem je speaker mee naar het zwembad of strand, een beetje water is geen probleem omdat de Sonos Move spatwaterdicht is (IP56). En blijf gerust lekker lang hangen, de batterij gaat namelijk zo’n 10 uur mee.

De waarde van de Sonos Move speaker is €399,- en je kunt kiezen tussen een zwarte of witte uitvoering.

Wil jij een Sonos Move speaker hebben? Wacht dan niet te lang met het afsluiten van je KPN abonnement. Voor deze actie geldt namelijk OP=OP.

2 KPN SuperWifi punten

Waar KPN Wifi stopt, gaat KPN SuperWifi verder. Je hebt dankzij de KPN SuperWifi punten overal in je woning de optimale wifisnelheid. En de SuperWifi punten zijn ook nog eens heel makkelijk aan te sluiten.

Alle voordelen van KPN SuperWifi punten op een rij:

  • Dankzij de nieuwste mesh-technologie heb je overal in je woning perfect bereik
  • Met de KPN Thuis app zijn de KPN SuperWifi punten makkelijk te installeren
  • Je hebt geen gedoe meer met kabels dankzij de draadloze aansluiting

Je krijgt 2 KPN SuperWifi punten thuis gestuurd als je voor dit welkomstcadeau kiest. Wil je een 3e SuperWifi punt? Dat kan! Die kun je later los bestellen op de website. De waarde van de 2 KPN SuperWifi punten is €199,-

6 maanden 50% korting op internet

Heb jij geen Sonos Move speaker nodig en is de Wifi verbinding in je woning al prima? Dan is de 6 maanden lang 50% korting op je internet een goede cadeaukeuze.

Je krijgt de eerste 6 maanden iedere maand opnieuw 50% korting op je internet. Na die 6 maanden ga je het volledige maandbedrag voor je KPN abonnement betalen.

Voorwaarden KPN Snelpakkers

Hou rekening met de volgende voorwaarden als je gebruikt wilt maken van de KPN Snelpakker actie:

  • De actie loopt van maandag 22 augustus tot en met zondag 11 september
  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten die in de afgelopen 6 maanden geen KPN internetabonnement hebben gehad
  • De actie geldt alleen i.c.m. een abonnement met een looptijd van 12 maanden

De overige voorwaarden vind je op de website van KPN.

Exclusieve KPN cashback actie

In augustus hebben wij een exclusieve cashback actie met KPN. Als je deze maand een KPN internet & tv of alles-in-1 abonnement afsluit ontvang je maar liefst €100,- cashback. Dit bedrag komt bovenop de hierboven beschreven Snelpakker actie.

Let op! Deze cashback actie loopt tot en met 31 augustus.

KPN Sim Only Snelpakkers

Je kunt bij KPN niet alleen terecht voor thuis internet, maar ook voor je mobiele abonnement. Wist je dat thuis internet combineren met KPN mobiel ook nog eens flink wat combivoordeel oplevert?

Tijdens de KPN Snelpakker actie betaal je tijdelijk geen aansluitkosten (t.w.v. €25,-) als je een nieuw mobiel abonnement afsluit. KPN biedt zowel Sim Only abonnementen als abonnementen in combinatie met een toestel.

KPN internet

Wil jij gebruik maken van de Snelpakker actie van KPN? Wacht dan niet langer en ontdek nu razendsnel of KPN leverbaar is op jouw adres met behulp van onze gratis postcodecheck.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking