100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN stopt met Telfort

Donderdag 24 januari 2019 2 minuten en 11 seconden leestijd

KPN stopt met Telfort

Sneller dan verwacht kwam vandaag het nieuws naar buiten dat KPN vanaf 1 mei 2019 stopt met het aanbieden van het merk Telfort.

10 januari jl. kwam het nieuws naar buiten dat KPN haar merk wilde versterken door de dochtermerken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom onder te brengen onder het KPN-merk. Door dit te doen kan KPN haar klanten de beste elementen van de verschillende merken bieden. Zo staat Telfort bekend om haar betaalbare diensten en XS4ALL om haar goede service. 

Wat gaat er met het merk Telfort gebeuren?

Kwam eerder het nieuws naar buiten dat KPN in de loop van 2019 / 2020 zou stoppen met de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Vandaag is bekend geworden dat KPN eerder dat wij verwacht hadden stopt met het aanbieden van het merkt Telfort.

Per 1 mei sluit KPN alle Telfort winkels en ook zal vanaf die datum het Telfort product niet meer worden aangeboden. Dit betekent dat in totaal 207 winkelmedewerkers van Telfort hun baan verliezen. Wel heeft KPN laten weten deze medewerkers zo goed mogelijk naar ander werk buiten KPN te begeleiden, ook kijken zij naar de mogelijkheden voor herplaatsing binnen KPN.

Wat betekent dit voor jou?

De winkels sluiten dus per 1 mei en ook is het vanaf deze datum niet meer mogelijk om een Telfort abonnement af te sluiten. Wanneer je al klant bent van Telfort dan veranderd er voorlopig niets. Je houdt gewoon de producten en diensten die je nu hebt en ook blijft voorlopig de merknaam Telfort gewoon bovenaan je factuur staan. Wanneer je een vraag of probleem hebt kun je terecht bij de winkels van KPN en ook online kun je nog steeds terecht met vragen. Voorlopig blijven er ook nog Telfort campagnes lopen. Je hoeft ex-miljonair Hans uit de Telfort-reclame dus nog niet te missen.

Maar uiteindelijk zal Telfort wel in zijn geheel verdwijnen en verder gaan onder het merk van KPN. Wanneer dat precies zal zijn is nu nog niet bekend.

Wil je, nu het nog kan, overstappen naar Telfort? Ontdek dan met onze handige postcode check of Telfort leverbaar is op jouw adres. Of stap over naar XS4ALL. Het nieuws dat XS4ALL gaat verdwijnen heeft heel wat losgemaakt onder haar klanten. XS4ALL brengt dan ook een grote geschiedenis mee als eerste internet provider van Nederland. Dat haar klanten dit niet zomaar laten gebeuren blijkt wel uit de handtekeningenactie die zij zijn gestart voor het behoud van het merk XS4ALL.

En dan kun je natuurlijk ook voor KPN zelf kiezen. Dat is nu erg interessant omdat KPN de Voordeel Voornemens actie heeft waarbij je heel 2019 €5,00 korting per maand krijgt. Of kijk eens naar de mogelijkheden van een van onze andere internet providers.

Bron: Telecompaper