100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN voegt Insight TV toe aan het zenderpakket

Woensdag 17 Oktober 2018
Laatste update: Dinsdag 26 Mei 2020 1 minuut en 26 seconden leestijd

KPN voegt Insight TV toe aan het zenderpakket

De ontwikkelingen op televisiegebied staan niet stil. Televisies worden steeds groter en het beeldscherm steeds scherper. Begonnen we met HD-beeld, inmiddels is er ook Full HD en zelfs 4K Ultra HD.

Heb jij al een 4K Ultra-HD televisie? Dan heb je misschien wel gemerkt dat nog niet veel televisieprogramma’s in 4K kwaliteit worden uitgezonden, terwijl er wel al veel zenders in HD- en Full-HD kwaliteit zijn. KPN vindt dit ook en heeft daarom de Ultra HD-zender Insight TV toegevoegd aan het zenderpakket.

Je kunt vanaf nu kijken naar Insight TV via KPN. Zij hebben namelijk een nieuw zenderpakket gelanceerd met zenders die in 4K Ultra-HD kwaliteit zijn. In het pakket zitten onder andere de zenders LoveNature, Xite en natuurlijk Insight TV.

Wat biedt Insight TV

Je verwacht misschien dat Insight TV een Amerikaanse zender is, maar dat is niet zo. Insight TV is hartstikke Nederlands en wordt al in 20 landen uitgezonden.
Insight TV is er speciaal voor de aanbieders van internet en televisie die hun abonnees de mogelijkheid willen geven programma’s in 4K Ultra-HD kwaliteit te kijken.

Je kunt op Insight TV gaan kijken naar lifestyle series, avonturenprogramma’s en actiesporten. Insight TV produceert deze programma’s zelf in de hoogste Ultra-HD kwaliteit.

Zelf kijken naar Insight TV

Insight TV was al een tijdje te ontvangen via Canal Digitaal. Daar komt KPN nu bij. KPN zendt Insight TV uit op HD-kanaal 38, maar zoals gezegd heb je hier wel een extra zenderpakket voor nodig.

Maar wat als je geen KPN-klant bent? Geen probleem. Insight TV is namelijk net zoals bijvoorbeeld Netflix een streamingdienst. Je kunt er dus ook voor kiezen om direct via hen een abonnement af te sluiten en Insight TV te ontvangen.

Ben je nog geen KPN-klant, maar kijk je wel liever via hen naar Insight TV? Doe dan nu de postcode check en ontdek op KPN leverbaar is op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking