100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! KPN Hussel

Vrijdag 11 oktober 2019 2 minuten en 14 seconden leestijd

Nieuw! KPN Hussel

8 oktober 2019 presenteerde KPN haar nieuwe flexibele abonnementen voor vaste en mobiele diensten onder de naam: KPN Hussel. Kies je vanaf 8 oktober voor een abonnement van KPN dan krijg automatisch een KPN Hussel-abonnement.

Waarom KPN Hussel?

KPN Hussel heeft veel voordelen. Je bepaalt als klant, met de nieuwe Hussel-abonnementen, zelf wat je nodig hebt. Voor €3,- per maand, is je abonnement maandelijks opzegbaar. Ook hebben klanten van KPN met de nieuwe Hussel-abonnementen alles voor mobiel, thuis en entertainment handig en voordelig bij elkaar met de vele combipakketten.

Bestaande klanten KPN

Veel bestaande klanten van KPN zullen zich afvragen wat er nu met hun abonnement gebeurt. Als je als klant niks doet dan verandert er niets aan de voordelen die je als klant nu al hebt. Ga je je abonnement verlengen of kies je voor een nieuw abonnement? Dan krijg je als klant de Husselvoordelen op het nieuwe abonnement.

Val je als bestaande klant buiten de vaste contractperiode van 12 maanden? Dan bestaat de mogelijkheid om per direct je huidige abonnement om te zetten naar een Hussel-abonnement. Val je nog wel binnen deze 12 maanden, dan is het omzetten nog niet mogelijk.

Wat zijn de voordelen van KPN Hussel?

Het meeste voordeel heb je als je mobiel met thuis combineert. Je hebt dan de volgende voordelen:

  • €5,- korting op geselecteerde entertainmentopties
  • €5,- of €7,50 korting op je mobiele abonnement
  • Unlimited Data bundel beschikbaar
  • Onderling gratis bellen en MB’s delen

 

4K Ultra HD-bruikleendecoder

Vanaf nu krijgen nieuwe klanten bij KPN die kiezen voor interactieve TV, direct een 4K Ultra HD-decoder in bruikleen. Om echt gebruik te kunnen maken van Ultra HD-zenders, dien je wel een aanvullend abonnement te kopen. Bij de nieuwe Hussel-pakketten kost deze UHD-toevoeging €2,50 per maand. Voor dit bedrag levert KPN op dit moment Xite 4K, Insight 4K en LoveNature 4K aan klanten. Via het eigen platform van KPN kan je ook naar een aantal zenders kijken in UHD en ook naar films en series op Netflix. Hiervoor dien je wel een geschikt abonnement bij Netflix te hebben.

Over 4K Ultra HD ga je vanaf nu steeds meer horen en zien. Dit komt omdat veel televisies zijn of worden voorzien van een beeldresolutie die hiervoor geschikt is. Door het leveren van deze decoder, voorkomt KPN in de toekomst dat klanten van interactieve TV hun oude decoder moeten omruilen. Overigens worden bestaande klanten die geen aanvullende UHD-optie kopen niet door KPN van een nieuwe 4K Ultra HD geschikte decoder voorzien.

Kies jij voor KPN Hussel?

Wil jij ook gebruik maken van de nieuwe KPN Hussel abonnementen? Dan is dit hét moment om over te stappen. Je krijgt nu namelijk tot wel 8 maanden korting op je nieuwe KPN internet abonnement. Ontdek nu gratis en binnen een minuut of KPN leverbaar is op jouw adres met onze postcodecheck.