100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuwe ontwikkelingen KPN!

Dinsdag 6 Juli 2021 3 minuten en 26 seconden leestijd

Nieuwe ontwikkelingen KPN!

De internetproviders blijven zichzelf ontwikkelen om de klant een zo goed mogelijke kijkervaring te kunnen bieden. Denk hierbij aan het uitbreiden van tv-pakketten en het verbeteren van het gebruikersgemak. Ook KPN heeft weer een aantal nieuwe ontwikkelingen, namelijk meer zenders in het Pluspakket, verbeterde interactieve tv en symmetrisch Gigabit internet.

De internetproviders blijven zichzelf ontwikkelen om de klant een zo goed mogelijke kijkervaring te kunnen bieden. Denk hierbij aan het uitbreiden van tv-pakketten en het verbeteren van het gebruikersgemak. Ook KPN heeft weer een aantal nieuwe ontwikkelingen, namelijk meer zenders in het Pluspakket, verbeterde interactieve tv en symmetrisch Gigabit internet.

Ontdek KPN aanbiedingen

Extra zenders Pluspakket

KPN heeft per 1 juli de zenders ‘MTV Live’ en ‘MTV 80’s’ toegevoegd aan het zenderaanbod van interactieve TV in het aanvullende Pluspakket. Op MTV Live is 24 uur per dag en 7 dagen per week non-stop muziek te zien en te horen. Je ziet de gaafste videoclips van de beste artiesten.  Op MTV 80’s geniet je non stop van hits en clips uit de jaren 80. Dit is de opvolger van VH1 Classics. Naast dat KPN deze 2 zenders heeft toegevoegd aan het Pluspakket, is er ook een zender van naam veranderd. Dit gaat om de erotiekzender Pornhub. Per 1 juli heet deze zender nu True Amateurs.

Verbeterde interactieve tv

KPN Gaat de firmware van de bruikleendecoder van interactieve TV vernieuwen. Deze vernieuwingen zullen tot verbetering leiden. Hierbij waren twee testgroepen. De eerste testgroep heeft 1 juli de nieuwe firmware ontvangen. De tweede testgroep zal 8 juli de nieuwe firmware ontvangen. Tussen 13 en 21 juli zullen alle overige interactieve tv klanten de nieuwe firmware krijgen. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, dit zijn namelijk:

  • De tv gids heeft een knop gekregen om een legenda te openen. Zo kun je zien welke knoppen er zijn en wat ze doen;
  • Je krijgt met het pauzeren van live tv op de informatiebalk te zien hoe ver je van het live moment bent;
  • Bij films huren zie je welke films binnenkort beschikbaar zijn;
  • Pathé thuis levert de films die je kunt huren, het logo zal dan ook zichtbaar worden;
  • Wanneer je vanuit de gids een programma keek en je stopte het programma ging je terug naar live tv, nu zul je terug gaan naar de gids;

Symmetrisch gigabit internet

Wat houdt Symmetrische gigabit in? Er wordt hiermee bedoeld dat zowel de download- als de uploadsnelheid van de gigabit abonnementen 1000 Mbps wordt. Op dit moment is de downloadsnelheid wel 1000 mbps maar is de uploadsnelheid 500 mbps. Dit wordt vanaf 18 juli bij een deel van de klanten geleverd. KPN levert het niet meteen aan al haar klanten, maar dit wordt opgedeeld. Uiterlijk eind 2021 hebben alle klanten met een gigabit abonnement toegang tot een 1000/1000 mbps internetsnelheid.

Geen Eurosport in 4K tijdens Olympische Spelen en Wimbledon

Wimbledon is maandag 28 juni weer begonnen en de Olympische spelen beginnen op vrijdag 23 juli weer. Veel van de wedstrijden kun je volgen via Eurosport. Ziggo heeft aangekondigd om al deze wedstrijden aan te bieden in 4K, wel alleen wanneer je over een Mediabox Next beschikt. KPN klanten kunnen helaas niet kijken naar Eurosport in 4K. Wel kijkt KPN naar verdere mogelijkheden om de kanten van 4K content te voorzien, zoals ze ook doen met het doorgeven van de EK wedstrijden. Wanneer de content toch wel in 4K uitgezonden kan worden zal KPN dit aan haar klanten laten weten.

Wie is KPN?

KPN is dé provider van Nederland. Met passie werken ze bij KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Ze willen dat iedereen altijd en overal verbonden is, maar tegelijkertijd een welvarende en schone wereld creëren. KPN beschikt over haar eigen glasvezelnetwerk waar inmiddels al 2 miljoen huishoudens gebruik van maken. Je kunt downloadsnelheden halen van maar liefst 50 tot en met 1000 Mbit/s. Naast glasvezelinternet biedt KPN ook DSL internet. Hiermee kun je internetsnelheden halen van 50 tot en met 200 Mbit/s.

Wil je ook een abonnement afsluiten bij KPN?

Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Door middel van deze postcodecheck kun jij zien of KPN leverbaar is op jouw adres en welke abonnementen er mogelijk zijn op jouw adres. Denk hierbij aan ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ of ‘alles-in-1’.

Ook hebben wij nu de ProviderCheck zomeractie! Dit betekent de hele maand juli €35,- korting via ProviderCheck + de laagste prijsgarantie, bij alle internetproviders!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking